Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

rb
rb
0 28.01.2022 11:35:01

Odziv PRVEGA MOŽA Kopra: Da si želimo ANDREJA KOTNIKA in AMIRJA DERVIŠEVIĆA? Takole je …

Martin Metelko
Predsednik kanarčkov Ante Guberac o vroči temi.

Amir Dervišević je hitro zaključil indijsko zgodbo v dresu East Bengala, Andrej Kotnik pa je v Mariboru že nekaj časa na stranskem tiru, lahko si išče nove delodajalce, in poročali smo že, da bi omenjeni dvojec znova utegnil zaigrati skupaj. Tokrat v Kopru! Dobili smo namig, da potekajo aktivnosti v tej smeri, informacija je na slovenskem prizorišču močno odmevala, a kakopak smo želeli izvedeti še kaj več.

"Nekaj je na tem, a ne vse," se je odzval Ante Guberac, ko smo hoteli slišati kakšno podrobnost. Hoteli smo še več, hoteli smo kaj bolj konkretnega. "O imenih ne bom govoril, lahko pa povem, da bi enega izmed njiju radi imeli v svoji ekipi, enega pa ne," je pristavil prvi mož kanarčkov.
Prevladuje mnenje, da je tarča Andrej Kotnik. "O tem ne bom razpredal. Pomembno je, da mi vemo, koga bi potrebovali in koga ne, ampak ne glede, kdo je, se bo moral dokazati. Ker ima Koper za slovenske razmere top ekipo. To so fantje v jesenskem delu sezone dokazovali iz tekme v tekmo," je povedal Ante Guberac.

In kako resno je dogajanje v smeri, da bi lahko eden od obeh končal na Bonifiki? "Nekaj se dogaja, navezani so določeni stiki, a bomo videli, kako se bo vse skupaj razpletlo. Res ne vem, kako se bo, težko je karkoli predvideti, prav gotovo pa ne bomo ničesar počeli na silo. Niti po naključju. Ker je dejstvo, da imamo dobro sestavljeno ekipo, zapolnjeni smo na vseh položajih. Nismo pod nikakršnim pritiskom. Ni nujno, da moramo pripeljati igralca, bi pa nedvomno povečali konkurenco," je poudaril alfa in omega Kopra.

Članki iz rubrike