Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 27.01.2022 16:29:37

BIZARNO! Cristiano Ronaldo povsem IZGUBIL ŽIVCE! V javnost prišlo SPOROČILO, ki RAZKRIVA VSE!

PROFIMEDIA
Zgodba, ki pove vse o njegovi mentaliteti.

Dobitnik petih zlatih žog, petkratni zmagovalec lige prvakov, evropski prvak, rojen zmagovalec. Cristiano Ronaldo je avtor ene najuspešnejših zgodb v zgodovini nogometa, brez dvoma eden največjih vseh časov, a je pri 37 letih jasno, da so njegova najboljša nogometna leta že za njim. S tem se športniki pogosto težko sprijaznijo, še toliko težje, če gre za ljudi z mentaliteto, po kakršni je znan portugalski zvezdnik.


Ravno zmagovalna miselnost ga je pripeljala do njegovih največjih uspehov in to se ne spreminja niti zdaj, ko je v jeseni svoje kariere. Za enega najboljših dokazov je lani poskrbel dobro znani portal Transfermarkt, portal, ki se ukvarja z nogometno statistiko, prestopi in tržnimi vrednostmi nogometašev. Transfermarkt je na svojih družbenih omrežjih objavil enajsterico nogometašev, starejših od 33 let, del nje pa je bil tudi Cristiano Ronaldo. Ob tem so uredniki portala sporočili, da Cristiana Ronalda v objavi ne morejo označiti, saj naj bi jih ta blokiral, ko je videl, da je vreden 'le' 75 milijonov evrov.

Zdaj so pri Transfermarktu razkrili, kaj se je dejansko dogajalo. "Pisal nam je v zasebnem pogovoru in vprašal, zakaj je njegova vrednost tako nizka. Odgovorili smo mu, da je v svoji starostni skupini še vedno z naskokom najvrednejši nogometaš, on pa je odgovoril z nekaj 'smeškoti' in nas blokiral," je za The Athletic razkril Christian Schwarz, ki je pri Transfermarktu odgovoren za tržne vrednosti nogometašev.

Članki iz rubrike