Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

NU
NU
5 22.01.2022 09:47:41

ĐORĐE IVANOVIĆ POVSEM ODKRITO: Agentu sem rekel, da se je gotovo zmotil in naj preveri še enkrat

Grega Wernig
Đorđe Ivanović o selitvi v Maribor.

V četrtek je prispel v mariborsko pripravljalno bazo v Beleku, včeraj je prvič treniral s svojimi novimi soigralci. Đorđe Ivanović je začel svojo vijoličasto zgodbo, da bi ekipi v čim večji meri pomagal v boju za prvenstveno lovoriko, 26-letni krilni napadalec pa ne skriva, da je bil ob vabilu iz Ljudskega vrta nemalo presenečen.


V Beleku je spregovoril spregovoril za vijoličasti studio. »Ko sem odšel iz Slovenije v Belorusijo, Maribora nisem več spremljal tako izrazito; temu sem se spet malce bolj posvetil, ko sem dobil vabilo za prihod,« je povedal 26-letni krilni napadalec in nato smehljaje razkril zanimivost: »Ko mi je moj agent povedal za zanimanje Maribora, sem najprej mislil, da se je zmotil. Da je naredil napako. Odvrnil sem mu, da gotovo ni dobro slišal in naj preveri še enkrat.«

Odločitev za prihod v Ljudski vrt ni bila pretirano zahtevna. »Ne, ni bila. Na Maribor vsi gledamo kot na velik klub. Nisem veliko razmišljal, takoj sem rekel da. Imel sem tudi druge ponudbe, ampak odločil sem se za Maribor. Saj pravim, velik klub, bilo ni nikakršnih ovir. Že ko sem igral v Olimpiji, sem s spoštovanjem izgovarjal ime Maribor. O njem mislim vse najboljše, zato sem prišel,« je poudaril Đorđe Ivanović.

Članki iz rubrike