krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

pavec Njena.si

Hčerka Janija Pavca skočila v pevske vode

doncic  1 Ekipa24.si

Dončić ukradel žogo, zadel in postal TARČA ...

rb
rb
0 15.01.2022 08:52:42

ODHOD iz Ljudskega vrta! Maribor ostal BREZ POMEMBNEGA člena, ki je v vijoličastem odigral 186 tekem

Grega Wernig
Izkušeni vezist bo kariero nadaljeval na Cipru.

Ugibanj o tem, kakšna bo nadaljnja usoda Blaža Vrhovca, je konec. Kot je znano, ima izkušeni vezist z Mariborom podpisano pogodbo do 31. maja letos, torej do konca sezone, nove pa ni bil pripravljen podpisati. Vztrajal je pri odhodu, kar bi lahko pomenilo, da bi nadaljevanje prvenstva presedel na tribuni, zato sta s športnim direktorjem Markom Šulerjem očitno prišla do spoznanja, da je predčasni odhod najboljša rešitev za vse.

Blaž Vrhovec je v petkovem poznem popoldnevu odpotoval na Ciper, kjer bo nadaljeval svojo kariero. Če v zadnjem trenutku ne bo velikega zasuka, bo danes obljubil zvestobo Anorthosisu, klub je na svojem Twitter profilu potrdil dogovor s slovenskim nogometašem. Vijoličastim bo pripadlo tudi nekaj odškodnine, vendar je jasno, da znesek ni pretirano visok, 29-letni Ljubljančan, ki je v dresu 15-kratnih prvakov odigral 186 tekem in dosegel devet golov, bo na razdeljenem otoku v svoji prvi izkušnji v tujini moči združil z rojakom Denisom Popovićem.

Anorhosisu v tej sezoni sicer ne gre vse po načrtih. Trenutno je na petem mestu na lestvici, jutri pa bo v 17. prvenstvenem krogu moči meril z AEL-om iz Limassola, ki ga je v začetku tedna okrepil Amadej Maroša.

blaz vrhovec
Grega Wernig

Članki iz rubrike