900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
0 15.01.2022 08:52:42

ODHOD iz Ljudskega vrta! Maribor ostal BREZ POMEMBNEGA člena, ki je v vijoličastem odigral 186 tekem

Grega Wernig
Izkušeni vezist bo kariero nadaljeval na Cipru.

Ugibanj o tem, kakšna bo nadaljnja usoda Blaža Vrhovca, je konec. Kot je znano, ima izkušeni vezist z Mariborom podpisano pogodbo do 31. maja letos, torej do konca sezone, nove pa ni bil pripravljen podpisati. Vztrajal je pri odhodu, kar bi lahko pomenilo, da bi nadaljevanje prvenstva presedel na tribuni, zato sta s športnim direktorjem Markom Šulerjem očitno prišla do spoznanja, da je predčasni odhod najboljša rešitev za vse.

Blaž Vrhovec je v petkovem poznem popoldnevu odpotoval na Ciper, kjer bo nadaljeval svojo kariero. Če v zadnjem trenutku ne bo velikega zasuka, bo danes obljubil zvestobo Anorthosisu, klub je na svojem Twitter profilu potrdil dogovor s slovenskim nogometašem. Vijoličastim bo pripadlo tudi nekaj odškodnine, vendar je jasno, da znesek ni pretirano visok, 29-letni Ljubljančan, ki je v dresu 15-kratnih prvakov odigral 186 tekem in dosegel devet golov, bo na razdeljenem otoku v svoji prvi izkušnji v tujini moči združil z rojakom Denisom Popovićem.

Anorhosisu v tej sezoni sicer ne gre vse po načrtih. Trenutno je na petem mestu na lestvici, jutri pa bo v 17. prvenstvenem krogu moči meril z AEL-om iz Limassola, ki ga je v začetku tedna okrepil Amadej Maroša.

blaz vrhovec
Grega Wernig

Članki iz rubrike