Zvone Černač Svet24.si

Zaradi odločitve ministrov občine ob 16 ...

dean-verberckmoes Svet24.si

Tragičen konec, na umetnem otoku našli trupelce ...

pct, pct potrdilo, covidno potrdilo Svet24.si

Morajo inšpektorji res med goste v času ...

tito pacient ukc lj wiki Reporter.si

Ostarelemu Titu naj bi menjali kri - so ga pokonci...

janez jansa blaginja pl Necenzurirano

Ne zaradi opozicije, vaše neto plače ne bodo ...

YT Odkrito.si

Video, ki je presegel 10 milijard ogledov na ...

doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

Dallas - Dončić 40:41! Slovenec je z drugega ...

nu
nu
0 14.01.2022 13:06:09

Je to KRONSKI DOKAZ, v kakšnem D*EKU so Katalonci? Velikemu talentu so pokazali vrata, le zato, ker ...

Dreamstime
Barcelona ne preživlja ravno rožnatih časov. 'Je bilo že boljše,' bi vam odgovorili, pa pri tem ne bi niti približno orisali realno stanje.

Finančno stanje v katalonski prestolnici je še komaj vzdržno, v tem pogledu gre razumeti številne poteze, tudi zadnjo kadrovsko spremembo. Vodilni možje Barcelone so namreč vrata pokazali izjemno nadarjenemu avstrijskemu reprezentantu Yusufu Demirju, ki so mu pred tem v roke potisnili dres s številko 11. Pri njegovih 18 letih.

yusuf demir
Profimedia


Avstrijec, čigar starši so Turki, je zaigral na devetih tekmah - šestih v prvenstvu in treh v ligi prvakov. Barca si ga je v resnici sposodila od dunajskega Rapida, z željo, da ga pozneje dokončno odkupi. V pogodbi med kluboma je zapisano, da odkup za 10 milijonov evrov postane obvezen, se aktivira, ko nogometaš odigra deset tekem. Vendar Demir jih je odigral le devet, potem pa nič več. Avstrijci so nestrpno pričakovali njegov naslednji nastop, ki bi jim napolnil blagajno, vendar ... Zdaj je mladenič že zapustil katalonsko prestolnico in se vrnil na Dunaj.

Slabo finančno stanje Barci pač ne dovoljuje krepitve ekipe za milijonske odškodnine. Že tako ali tako ima težave pri realizaciji odmevnega prestopa Ferrana Torresa, ki je iz Manchestra Cityja na Camp Nou prestopil za 55 milijonov. Pred leti takšni nakupi ne bi predstavljali nikakršne težave, a realnost je drugačna ...

Značke: barcelona, la-liga

Članki iz rubrike