Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

rb
rb
0 10.01.2022 09:41:47

OLIMPIJA v Poreč, med potniki presenetljivo tudi ODPISANI!

alesfevzer.com
Ljubljančani bodo jutri merili moči z zagrebškim Dinamom.

Nogometaši Olimpije bodo prihodnjih šest dni priprave nadaljevali v Poreču in v tem času odigrali dve prijateljski preizkušnji. Prvo že jutri proti zagrebškem Dinamu, v soboto bodo merili moči z Osijekom.

Trener Dino Skender je sestavil seznam 25 igralcev, na njem so Matevž Vidovšek, Žan Mauricio, Marcel Ratnik, Goran Milović, Michael Pavlović, Jan Andrejašič, Uroš Korun, Eric Boakye, Đorđe Crnomarković, Antonio Delamea Mlinar, Matic Fink, Nik Kapun, Svit Sešlar, Marin Pilj, Robert Mudražija, Tomislav Tomić, Nemanja Gavrić, Gal Kurež, Mustafa Nukić, Aldair, Lamine Tall, Žan Baskera, Dino Špehar, Almedin Ziljkić in Timi Max Elšnik.

Vsekakor je zanimivo, da je med potniki tudi Dino Špehar. "Na seznamu nogometašev, ki bodo do nadaljnjega trenirali po posebnem programu in ločeni od članske ekipe, so Mihailo Perović, Sava Petrov, Dino Špehar, Erik Gliha, Maj Fogec in Denis Šme. Vsem je dal klub dovoljenje, da si poiščejo nove delodajalce. Z ekipo prav tako ne trenira vratar Nejc Vidmar, ki je zaradi poškodbe do 17. januarja oproščen vseh klubskih obveznosti," so v petek sporočili Ljubljančani, toda v primeru 27-letnega napadalca iz Osijeka se je očitno zgodil preobrat.

Članki iz rubrike