gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 27.10.2021 18:08:16

DRAMA v Domžalah! Po rednem delu in podaljšku brez zmagovalca, ENAJSTMETROVKE pa so odločile, da v naslednji krog potuje ...

m24.si
Nogometaši Celja so prvi polfinalisti pokala Pivovarne Union. Celjani so v Domžalah v prvem četrtfinalu po enajstmetrovkah premagali Kalcer Radomlje s 4:3 (0:0, 0:0).

Radomljani so od enajste minute igrali z igralcem manj, saj je zaradi igre z roko zunaj kazenskega prostora neposreden rdeči karton dobil vratar domačih Darko Marjanović. Kljub temu Celjani v prvem polčasu niso unovčili številčne prednosti, najbližje so bili v 44. minuti, ko je z roba kazenskega prostora streljal Advan Kadušić in zadel prečko.

Celjani, pokalni prvaki leta 2005, so bili tudi v drugem polčasu sicer nevarnejši tekmec, toda nikakor niso našli vrzeli v radomeljski obrambi oziroma so bili njihov streli preslabi in premalo natančni. Zapravljanje priložnosti se je nadaljevalo tudi v podaljšku, tako da so Radomljani zdržali do enajstmetrovk.

Obe ekipi sta bili v prvih treh krogih natančni, nato pa je Gedeon Guzina najprej poslal žogo čez gol, v isti seriji pa je David Šugić ustavil strel Žana Benedičiča. V peti seriji je nato še Ivan Šarić streljal previsoko, zmago Celja, ki je igral v finalu v prejšnji sezoni, pa je nato potrdil Ivan Božić.

Danes sta še dve tekmi, in sicer Mura - Bravo (17.00) in Olimpija - Koper (20.15), v četrtek pa bo še obračun Maribora in Domžal (20.15).


* Izidi, četrtfinale:
- sreda, 27. oktober:
Kalcer Radomlje - Celje 3:4 (0:0, 0:0) - 11 m
17.00 Mura - Bravo
20.15 Olimpija - Koper

- četrtek, 28. oktober:
20.15 Maribor - Domžale

Značke: nogomet, pokal

Članki iz rubrike