Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
6 25.10.2021 10:39:59

Sodniki pomagajo OLIMPIJI!? Poglejte, kako so NAGRADILI Maribor in mu pomagali do TREH TOČK! (video)

Grega Wernig
Kontroverzna tekma v Sežani.

Prejšnji teden je nekdanji športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović ob gostovanju v studiu med tekmo lige prvakov Atletica in Liverpoola javno dejal, da slovenski sodniki pomagajo Olimpiji. Pokomentiral je rdeč karton Antoina Griezmanna za prekršek nad Robertom Firminom in malce zbodel Ljubljančane. 

A zgolj nekaj dni po Zahovićevi izjavi so sodniki precej pomagali Mariboru na gostovanju v Sežani. Glavni delivec pravice Bojan Mertik je dosodil najstrožjo kazen za vijoličaste za zelo kontroverzen prekršek Bongonguija, ki je porušil Mudrinskega, čeprav se zdi, da je Srb enostavno izsilil enajstmetrovko in da je precej sodnikov, ki bi namesto na belo piko pokazali rumeni karton mariborskemu napadalcu. Akcijo pri enajstmetrovki si lahko ogledate v priloženem videoposnetku (1:39 min).

offside tabor maribor
Na isti tekmi je bila še ena sporna situacija, in sicer tik pred koncem tekme, ko je Mertikov pomočnik označil prepovedan položaj tik pred golom Tabora. Ndzengue naj bi bil v prepovedanem položaju, toda situacija je bila zelo mejna. Ker na stadionu Rajko Štolfa ni bilo VAR-a, tako ne bomo nikdar vedeli, ali je bil napadalec češnjic zares v prepovedanem položaju ali pa so Mariborčani dobili še eno darilo. Je pa dejstvo, da je bilo zelo tesno. Ustavljena slika ne razkriva, ali je bil Ndzengue najbližje Ažbetu Jugu ali je to bil vseeno Gregor Sikošek. 

Značke: maribor, tabor

Članki iz rubrike