mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

EkipaSN
EkipaSN
5 24.10.2021 14:09:49

Navijači Olimpije, ste videli TOLE?! Novo vodstvo z VELIKIMI NAČRTI, v središču Ljubljane želi ...

alesfevzer.com
Novi predsednik Olimpije Adam Delius je s svojo ekipo, v kateri ima najpomembnejše mesto Igor Barišić, na enem od treningov obiskal ekipo in se pogovoril z nogometaši, bil pa je tudi pri županu Ljubljane Zoranu Jankoviću. Toda to ni bil zgolj spoznavalni obisk.

Kot razkrivajo kolegi z Ekipe SN, ima novo vodstvo Olimpije velike načrte. To dokazujejo tudi želje in ambicije, eno od prioritet novega predsednika pa predstavlja tudi ureditev klubskih prostorov.


Župan Ljubljane Zoran Janković je pred dnevi delegacijo Olimpije sprejel v svojih prostorih v Mestni hiši, pogovor je kakopak potekal predvsem o prihodnosti zeleno-belih. Novi lastniki so Jankoviću predstavili svoje načrte, spregovorili o idejah, ki jih želijo kar najhitreje uresničiti, na koncu pa prejeli zagotovilo, da jim bo Mestna občina Ljubljana vsekakor stala ob strani. Če se bo, jasno, izkazalo, da sladke besede ne bodo zgolj le to, temveč bodo dejansko vodile do konkretnih dejanj.

Ob tem so novinarski kolegi uspeli izvedeli, da je novo vodstvo Olimpije med prioritetne naloge uvrstilo tudi nakup poslovnega prostora v središču Ljubljane. Prostora, ki ga želi spremeniti v nek uradni dom Olimpije, v katerem bodo kakopak dobrodošli vsi navijači. Novi lastniki Olimpije si prostorov nočejo zgolj izposoditi, temveč jih dejansko dokončno odkupiti. V tako imenovanem zeleno-belem domu sredi slovenske prestolnice naj bi bila uradna trgovina Olimpije, pa tudi prostor za druženje, tiskovne konference in navsezadnje spremljanje tekem ob – jasno – pestri gostinski ponudbi.

Članki iz rubrike