alenka-gotar Svet24.si

Kako znani Slovenci okrasijo svoj dom?

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

maša2 Svet24.si

Kako ste pomagali Maši: »Želim si, da bi ljudje...

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

datum Odkrito.si

SVARILO! Prihaja KATASTROFA na božični dan!

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

EkipaSN
EkipaSN
5 24.10.2021 14:09:49

Navijači Olimpije, ste videli TOLE?! Novo vodstvo z VELIKIMI NAČRTI, v središču Ljubljane želi ...

alesfevzer.com
Novi predsednik Olimpije Adam Delius je s svojo ekipo, v kateri ima najpomembnejše mesto Igor Barišić, na enem od treningov obiskal ekipo in se pogovoril z nogometaši, bil pa je tudi pri županu Ljubljane Zoranu Jankoviću. Toda to ni bil zgolj spoznavalni obisk.

Kot razkrivajo kolegi z Ekipe SN, ima novo vodstvo Olimpije velike načrte. To dokazujejo tudi želje in ambicije, eno od prioritet novega predsednika pa predstavlja tudi ureditev klubskih prostorov.

Župan Ljubljane Zoran Janković je pred dnevi delegacijo Olimpije sprejel v svojih prostorih v Mestni hiši, pogovor je kakopak potekal predvsem o prihodnosti zeleno-belih. Novi lastniki so Jankoviću predstavili svoje načrte, spregovorili o idejah, ki jih želijo kar najhitreje uresničiti, na koncu pa prejeli zagotovilo, da jim bo Mestna občina Ljubljana vsekakor stala ob strani. Če se bo, jasno, izkazalo, da sladke besede ne bodo zgolj le to, temveč bodo dejansko vodile do konkretnih dejanj.

Ob tem so novinarski kolegi uspeli izvedeli, da je novo vodstvo Olimpije med prioritetne naloge uvrstilo tudi nakup poslovnega prostora v središču Ljubljane. Prostora, ki ga želi spremeniti v nek uradni dom Olimpije, v katerem bodo kakopak dobrodošli vsi navijači. Novi lastniki Olimpije si prostorov nočejo zgolj izposoditi, temveč jih dejansko dokončno odkupiti. V tako imenovanem zeleno-belem domu sredi slovenske prestolnice naj bi bila uradna trgovina Olimpije, pa tudi prostor za druženje, tiskovne konference in navsezadnje spremljanje tekem ob – jasno – pestri gostinski ponudbi.

Članki iz rubrike