1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 07.10.2021 13:53:52

To mu je naredil MARIBOR! Zahović razkril zakaj JE ODŠEL in osupnil: Ko nisem zmagal, sem ...

Jurij Kodrun
Zlatko Zahović je za grško Gazzetto v dolgem in širokem pogovoru spregovoril tudi o svojem Mariboru.

Kaj Zlatko Zahović počne v teh dneh? Nič. Po dolgih in napornih letih pri Mariboru si je vzel čas za počitek in odmor, ki pa se očitno ne bo kaj kmalu končal. Vsake toliko časa se pojavi v kakšnem mediju, v preteklih dneh pa je imel v Mariboru prav poseben obisk.


Novinar grške Gazzette Dimitris Samolis se je odpravil v Maribor, kjer se je v zelo obširnem pogovoru dotaknil številnih tem. Kakopak je bilo v ospredju Zahovičevo obdobje pri Olympiakosu, dotaknila pa sta se tudi Maribora, slovesa od štajerskega prvoligaša in kaj zdaj sploh počne.

"Do nedavnega sem bil športni direktor Maribora. Naredili smo zelo pomembne stvari, osvojili smo deset naslovov, šli smo v ligo prvakov in ligo Europa. In vse to brez denarja. Saj razumete, kaj mislim. Zdaj nočem biti več v nogometu. Želim uživati ​​v svojem življenju. Življenje v Mariboru je zelo lepo. Zdaj želim smučati, iti na plažo in se sprostiti. Nogomet je stresen. Zame morda bolj kot za druge. Ko nisem zmagal, sem norel. Dva dni se nisem pogovarjal z nikomer, razmišljal samo o tem, kako bom zmagal na naslednji tekmi," je priznal Zahović in nadaljeval: "Trinajst let je bilo dolgo obdobje. Veliko stresa. Ko sem prevzel Maribor, ekipa sploh ni bila v dobri formi. Nič niso imeli. Veliko finančnih težav, dolgov. Naredili smo pomembne korake. V 13 letih smo bili finančno dobri, osvojili smo 16 naslovov, dvakrat smo šli v ligo prvakov in trikrat v ligo Europa. Prvo leto, ko smo odšli v Evropo, smo imeli na voljo le 2 milijona evrov. Ni lahko. Mislim, da sem svoje delo opravil zelo dobro. Zdaj uživam v svojem življenju."

Značke: zahović, maribor

Članki iz rubrike