nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 07.10.2021 00:26:55

BIZARNO! V Franciji je klub izpadel iz pokalnega tekmovanja, ker je voznik ... AH, TO JE NEVERJETNO ...

Ne, ni se zgodilo v kakšni 'banana' nogometni državi, ni se zgodilo v državah tretjega sveta, zgodilo se je v deželi dvakratnih evropskih in dvakratnih svetovnih prvakov.

Francoski nižjeligaš se je odpravil na tekmo četrtega kroga pokalnega tekmovanja, a se je njihova pot močno zapletla. Klub iz vznožja Pirenejev - Tarbes - je gostoval v Vabres-l'Abbayu, vendar tja zlepa ni prispel. Voznik avtobusa se je na poti tako močno zmedel, da je zavil k 80 kilometrov oddaljenemu Vabre complexu. Torej, igralce je odpeljal v kraj podobnega imena.


Tekma bi se morala začeti ob 18. uri, vendar se ni. Vodstvo Tarbesa je domačine obvestilo o težavah na poti in zamudi. Sprva so napovedali svoj prihod ob 18.15, potem ob 18.25 in tako dalje. Ko je voznik dojel, da ga je polomil, je hitel v pravo mesto, a je 500 metrov pred stadionom - po približno sedmih urah vožnje - naletel na novo oviro. Da bi zapeljal na parkirišče nogometnega objekta, bi moral prečkati mostiček, a je bilo vozilo preširoko za kaj takšnega. Igralci so zagrabili svoje torbe in začeli teči proti stadionu. A zamuda je bila prevelika. Malo pred tem, ob 18.50, so sodniki in delegat prekinili mučno čakanje in tekmo dokončno odpovedali, ekipo Tarbesa pa izključili iz tekmovanja.

Domači strateg in hkrati igralec Johan Mourao je pojasnil, da so bili predvsem mlajši igralci gostujoče ekipe zelo razočarani. Želeli so celo odigrati prijateljsko tekmo, če so že prišli na prizorišče, a je njihov trener idejo zavrnil. "Napredovanje v 5. krog je super, a bi bilo bolje, če bi si ga priigrali na igrišču. Za naslednji krog si želim le to, da bi tekmec prispel na tekmo pravočasno."

Značke: francija, pokal

Članki iz rubrike