kokain, azori, zaseg Svet24.si

FOTO: Na jadrnici prevažala tone kokaina

cileueur, zahodna-java, indonezija, reševalna-akcija Svet24.si

Držali so se za roke … 11 otrok utonilo med ...

elektrika Svet24.si

Hrvati že ukrepali, slovenska vlada pa nič

janez jansa bobo Reporter.si

Janez Janša – čista esenca avtoritete (KOMENTAR)

rajko jansa Necenzurirano

Tudi dobavitelj medalj za veterane pozna Rajka ...

Ruth Hamilton Meteor cbc ca Odkrito.si

NEVERJETNO: Med spanjem ji je meteorit padel na ...

sveca Ekipa24.si

Slovenski klub žaluje! Poslovil se je dolgoletni ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 25.09.2021 12:30:02

BOMBA vseh BOMB!!! Kdo bo NOVI ŠPORTNI DIREKTOR Olimpije?! Saj ni res, PA JE! (foto)

Domen Jančič
Milan Mandarić bi kmalu utegnil imenovati novega športnega direktorja.

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so izvedeli, da se je Milan Mandarić v petek sestal z Boškom Županovićem in mu ponudil položaj športnega direktorja! Da, prav ste prebrali ...

Potem ko mu je po odločitvi vodilnih mož na Bonifiki, da ne bo več opravljal nalog športnega direktorja, potekel odpovedni rok, je Boško Županović zaključil koprsko zgodbo. Njen športni del, toda s takšno usodo se ne misli kar tako sprijazniti. Napovedal je 'podaljške', ki bodo potekali na sodišču, saj pripravlja kazensko ovadbo zoper člane upravnega odbora kluba in tudi civilno tožbo.


Vse skupaj se bo gotovo zelo zavleklo, toda kljub temu ni izključeno, da se bo Boško Županović zelo hitro vrnil na slovensko prvoligaško prizorišče. Morda že v dnevu ali dveh ... Verjeli ali ne, Milan Mandarić mu namreč ponuja položaj športnega direktorja Olimpije! Informacija nam je prišla na uho v včerajšnjem popoldnevu in priznamo, da ji nismo verjeli. Niti po naključju. V prvi vrsti zaradi njune preteklosti. Bržčas ni treba posebej poudarjati, da sta se po začetnem obdobju sodelovanja kmalu znašla na različnih bregovih. Zaradi Kopra. Mirne duše lahko zapišemo, da sta postala sovražnika, takšnih in drugačnih obtožb z obeh naslovov ni manjkalo. Niti žaljivk! In odslej naj bi spet sodelovala? "Malo morgen" …

Ko smo na 'bombo' že skoraj pozabili, pa je udarilo. Dobili smo potrditev, da sta se Milan Mandarić in Boško Županović res sestala. Pridobili smo slikovno gradivo, ki to neizpodbitno dokazuje, hkrati nam je zanesljivi vir namignil, da sta se dejansko dobila zato, ker je prvi mož Olimpije nekdanjemu športnemu direktorju Kopra ponudil, da to nalogo prevzame v zmajevem gnezdu ... "Drži, res sva se sestala in se pogovarjala o tej možnosti," nam je potrdil Boško Županović, ko se je sinoči odzval na naš klic. Več ni želel razkriti, a menda naj bi bil razplet znan že zelo kmalu.

Razplet zgodbe, ki je res skoraj neverjetna in ima vendarle veliko neznank. Največja je seveda ta, zakaj Milan Mandarić sploh išče športnega direktorja, če naj bi bil dogovor z nemškimi vlagatelji zdaj spet zelo blizu? S taistimi vlagatelji, ki v Koper bojda niso prišli ravno zaradi Boška Županovića! Razumi, kdor more, ampak v Stožicah smo se tega skoraj že navadili.

Galerija

Članki iz rubrike