favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA/nu
STA/nu
0 22.09.2021 19:39:56

Dvojček Ogrinca potopil Radomlje

Domen Jančič
Športni park Domžale. 150 gledalcev 150. Sodniki: Matoša, Praprotnik, Kovačič. Strelec: 0:1 Ogrinec (25.), 0:2 Ogrinec (66./11 m). Kalcer: Marjanović, Mužek, Žulj, Guček (od 71. Kregar), Primc, Božić (od 84. Pogačar), Zabukovnik, Blaić, Nikolić (od 63. Varga), Guzina (od 63. Nuhanović), Šarić (od 84. Fortuna). Bravo: Josipović, Jakšić, Drkušić, Križan, Španring, Nsana (od 81. Kancilija), Trdin (od 75. Kirm), Trontelj, Ogrinec (od 82. Žinko), Memić, Bajde (od 63. Maružin). Rumeni kartoni: Žulj, Varga, Božić, Kregar; Jakšić, Maružin. Rdeči karton: /.

Trener Brava Dejan Grabić je v torek praznoval 41. rojstni dan, danes pa so mu njegovi izbranci podarili novo zmago, s katero so se Ljubljančani vsaj začasno točkovno izenačili z vodilnim Koprom, ki pa ima še dve tekmi v dobrem. Na drugi strani se je kriza Radomelj podaljšala, domači so doživeli že sedmi zaporedni poraz in so na dnu lestvice.

Ekipi si ob nekaj precej nenatančnih strelih domačih v uvodnih 20 minutah nista priigrali kakšne obetavne priložnosti, v 25. minuti pa so Ljubljančani povedli. Sandi Ogrinec se je po podaji Amarja Memića na robu kazenskega prostora lepo znašel in preigral Matea Mužeka ter nato s približno desetih metrov matiral še Darka Marjanovića.

Radomljani so si sicer priigrali nekaj prekinitev (tudi štiri kote), iz katerih pa niso bili nevarni, so pa v 41. minuti le malce zagrozili, ko je z lobom poskusil Gedeon Guzina, toda žogo poslal na zgornji del mreže.


Guzina je poskusil tudi v drugem polčasu, in sicer v 58. minuti, toda vratar Brava Renato Josipović ni imel težkega dela, podobno kot malce pozneje na drugi strani tudi Marjanović po strelu Marka Španringa.

V 64. minuti so sodniki dosodili enajstmetrovko po prekršku Luke Gučka, pri gostih se je v 66. minuti za strel z bele pike odločil Ogrinec in ga zanesljivo izvedel za 2:0. Deset minut pozneje so zagrozili tudi domači prek Marka Božića, ki so ga le centimetri ločili od uspeha.

V končnici so Ljubljančani, ki se ponašajo z najboljšo obrambo lige (pet prejetih golov na desetih tekmah), bolj ali manj brez posebnih težav držali zanje ugoden izid, tekmecem niso več dovolili kakšne resnejše akcije.

Radomljani bodo v 11. krogu v soboto gostovali pri Olimpiji, Bravo pa dan pozneje v Kidričevem.

Značke: radomlje, bravo

Članki iz rubrike