favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
17 22.09.2021 15:54:12

Messi je pravi tiran! V vseh teh letih pri Barci je samo enkrat ... Koemanovo razkritje OSUPNILO SVET!

Profimedia
Trener Barcelone Ronald Koeman je sredi turbulentnih časov uspel najti nekaj časa za domače medije.

Trener Barcelone Ronald Koeman je v težkem položaju, vse bolj je pod pritiskom navijačev in medijev, čeprav sam zagotavlja, da je Barcelona sredi korenite prenove, da vsi skupaj potrebujejo čas in da ima podporo vodstva kluba.


Sredi turbulentnih časov je vseeno našel čas za domače medije. V obsežnem intervjuju za Voetbal International je spregovoril o številnih temah, precej pozornosti pa so pritegnile njegove besede o nekdanjemu članu Barcelone Lionelu Messiju. S slednjim sta sodelovala eno sezono, tako se je lahko na lastne oči prepričal, kako zelo je dober.

"Messi je bil pravi zmagovalec. Res je bil obkrožen z dobrimi igralci, ampak on je bil tisti, ki je delal razliko. Zaradi njega so bili vsi boljši, to ni nobena kritika, ampak zgolj moje opazovanje," je dejal Koeman in se spomnil tudi anekdote s treninga. "Ko so igralci v krogu, ostali pa si podajajo žogo, ne smejo priti do številke 20. Če zberejo toliko podaj trikrat v nizu, potem naredijo dve koloni, tisti iz sredine kroga pa se morajo sprehoditi mimo, med tem jih pa ostali tepejo po glavi. Messija sem vprašal, ali se mu je to kdaj zgodilo, pa mi je dejal, da enkrat. V vseh teh letih samo enkrat. Z njim starejši igralci nikoli niso izgubili. Takrat, ko je izgubil, pa je bil še cel teden besen zaradi tega. Pravi tiran," je razkril Koeman.

Značke: koeman, barcelona, messi

Članki iz rubrike