mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 22.09.2021 10:09:14

Savo Milošević brez dlake na jeziku o številnih Mandarićevih menjavah: Veste kaj, tudi MARIBOR ...

alesfevzer.com
Trener Olimpije Savo Milošević je spregovoril o razmerah v ljubljanskem klubu.

Nekoč legendarni nogometaš, danes pa je Savo Milošević trener ljubljanske Olimpije. Vodenje ekipe je prevzel pred začetkom sezone, in kot je razkril v intervjuju za Dnevnik, ga je pričakalo zelo turbulentno in težko stanje. 

Na vprašanje, ali se je zavedal, v kakšno okolje prihaja, predvsem v smislu, da ima prvi mož Milan Mandarić malo potrpljenja za trenerje, je Milošević odgovoril. "Vsi so mi to rekli. Večkrat. Jaz sem trmasti Bosanec, in dokler se ne prepričam sam, ne verjamem nikomur. Verjamem vase in v svoje delo. Mandarić ni edini na svetu, ki menja trenerje. Žal poznam veliko takšnih. Tudi Maribor letos veliko menja trenerje. Partizan je pred nekaj leti zamenjal šest trenerjev v enem letu. Nisem zagovornik menjav. Za dosego rezultatov sta potrebna čas in kontinuiteta. Ljudje v klubih morajo sprejeti, da je nogomet zelo zapleten proces oblikovanja ekipe in igre, ki traja. Tega ni mogoče narediti v dveh ali treh mesecih, zato je potrebno potrpljenje," je za Dnevnik povedal Milošević. 

O svojih začetkih v zmajevem gnezdu pa je dodal: "Ekipa ob mojem prihodu ni bila oblikovana. Ne spadam med ljudi, ki bi jokali in se pritoževali. Na vse prepreke in težave gledam kot na izziv, da najdem rešitev. V kratkem času smo naredili veliko. V glavi se mi vrti visok in boleč poraz z 1:6 med pripravami proti Lokomotivi iz Moskve. Ko zdaj gledam tekme Olimpije, smo v treh mesecih naredili lep napredek."

Članki iz rubrike