evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 06.09.2021 10:33:02

KAOS na zelenici! Tudi 'fotografu' Messiju ni bilo jasno, kaj se dogaja, kamere zabeležile VSE! (video)

Tekma med Brazilijo in Argentino je bila prekinjena zaradi domnevnih kršitev ukrepov v boju zoper širitve koronavirusa.

Brazilska nogometna reprezentanca, ki je v južnoameriških kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju 2022 nanizala sedem zaporednih zmag, je tokrat ostala brez prestižnega dvoboja z Argentino. Razlog je kršenje protikoronskih pravil štirih članov argentinske reprezentance. Na sporedu so bile tako le štiri tekme osmega kroga.

Težko pričakovan južnoameriški nogometni derbi se je v Sao Paulu sicer začel, nato je brazilska zdravstvena agencija (Anvisa) po šestih minutah prišla na teren stadiona Neo Quimica Arena in ga prekinila ter gostujoči ekipi očitala kršitev protikoronskih pravil.


Po njihovem mnenju so štirje argentinski nogometaši Giovani Lo Celso (Tottenham), Emiliano Martinez (Aston Villa), Emiliano Buendia (Aston Villa) in Cristian Romero (Tottenham) ob prihodu v Brazilijo posredovali "napačne podatke" in se izognili obvezni karanteni.

Po tem dogodku je na stadionu zavladala prava zmeda, Argentinci na čelu s svojim prvim zvezdnikom Lionelom Messijem pa so se umaknili v slačilnico. Pozneje se je Messi za argentinsko televizijo spraševal: "Tu v Braziliji smo že tri dni, zakaj to počnete prav zdaj? Sredi tekme?" Dogajanje na zelenici so zabeležile tudi kamere, Messiju več kot očitno ni bilo prav nič všeč, kar se dogaja.

Brazilska nogometna reprezentanca se je za razliko od Argentine odpovedala nogometašem, ki si kruh služijo v državah na tako imenovanem rdečem seznamu. To velja za igralce, ki nastopajo v državah Združenega kraljestva, Indije in Južne Afrike.

Značke: messi, argentina

Članki iz rubrike