GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
1 31.07.2021 07:35:28

MURAŠI po prvo zmago z OKREPITVAMI? Tu je odgovor o LOTRIČU, ŠKOFLEKU, LORBKU...

Aleš Cipot
Zelo zanimivo bo videti, kakšna bo po spopadu z Ludogorcem začetna enajsterica aktualnih prvakov na današnji prvenstveni tekmi proti Bravu.

O odgovoru lahko zgolj in samo ugibamo, zato pa je Ante Šimundža napovedal, da se bo skoraj gotovo predstavil kateri iz kvarteta novih moči; sestavljajo ga Mitja Lotrič, Nik Lorbek, Azur Mahmić in Žiga Škoflek, ki je včeraj čakal še na certifikat ruske zveze. Njihovi prihodi so vsekakor tudi sporočilo nekaterim posameznikom v slačilnici, ki kažejo manj od pričakovanj.
Vsi štirje so v ritmu treningov, najbližje nastopu oziroma ponovnemu debiju pa sta Nik Lorbek in Mitja Lotrič. Po trenerjevih besedah je njuna telesna pripravljenost izjemna; za Anteja Šimundžo sposobnosti obeh kakopak niso skrivnost. »Mitjo sem treniral še kot otroka, medtem pa je postal mož in ima družino. Nika pa pred dvema letoma, zato ga bolje poznam. Gotovo bosta oba dodana vrednost,« je pristavil 49-letni strokovnjak, ki v izjemno zgoščenem urniku na začetku sezone noče iskati alibijev. "Treba se je navaditi. Želimo biti obremenjeni ob koncih tedna in med tednom. Ker to pomeni, da si na želeni ravni, fantje na igrišču odgovarjajo zelo dobro."
Po dveh zaporednih ligaških porazih na ravnici razumljivo verjamejo, da se bodo naposled veselili vsega izkupička, a naloga bo zahtevna. "Bravo je ekipa, ki vztraja pri svojih načelih, pri svojem razmišljanju, pri svojem razvoju. Pripravljeni moramo biti na največje odlike nasprotnika in poskušati razkriti njegove slabosti. Moramo bito zanesljivi v obrambi ter konkretni v napadu. Nerad se obračam nazaj, toda v prvih dveh krogih smo tekmecem dovoljevali, da so prihajali do zadetkov z zelo malo truda. To moramo odpraviti," je poudaril trener črno-belih.

Članki iz rubrike