jezero-peruća, dominik-branimir-bilobrk Svet24.si

FOTO: Upanje ugasnilo, na globini 27 metrov ...

franc jurša Svet24.si

Zakaj se je Jurša umaknil izpred oči javnosti? ...

MIHA Korsika KOLUMNA Svet24.si

Vzporedne normalnosti

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

rb
rb
1 31.07.2021 07:35:28

MURAŠI po prvo zmago z OKREPITVAMI? Tu je odgovor o LOTRIČU, ŠKOFLEKU, LORBKU...

Aleš Cipot
Zelo zanimivo bo videti, kakšna bo po spopadu z Ludogorcem začetna enajsterica aktualnih prvakov na današnji prvenstveni tekmi proti Bravu.

O odgovoru lahko zgolj in samo ugibamo, zato pa je Ante Šimundža napovedal, da se bo skoraj gotovo predstavil kateri iz kvarteta novih moči; sestavljajo ga Mitja Lotrič, Nik Lorbek, Azur Mahmić in Žiga Škoflek, ki je včeraj čakal še na certifikat ruske zveze. Njihovi prihodi so vsekakor tudi sporočilo nekaterim posameznikom v slačilnici, ki kažejo manj od pričakovanj.
Vsi štirje so v ritmu treningov, najbližje nastopu oziroma ponovnemu debiju pa sta Nik Lorbek in Mitja Lotrič. Po trenerjevih besedah je njuna telesna pripravljenost izjemna; za Anteja Šimundžo sposobnosti obeh kakopak niso skrivnost. »Mitjo sem treniral še kot otroka, medtem pa je postal mož in ima družino. Nika pa pred dvema letoma, zato ga bolje poznam. Gotovo bosta oba dodana vrednost,« je pristavil 49-letni strokovnjak, ki v izjemno zgoščenem urniku na začetku sezone noče iskati alibijev. "Treba se je navaditi. Želimo biti obremenjeni ob koncih tedna in med tednom. Ker to pomeni, da si na želeni ravni, fantje na igrišču odgovarjajo zelo dobro."
Po dveh zaporednih ligaških porazih na ravnici razumljivo verjamejo, da se bodo naposled veselili vsega izkupička, a naloga bo zahtevna. "Bravo je ekipa, ki vztraja pri svojih načelih, pri svojem razmišljanju, pri svojem razvoju. Pripravljeni moramo biti na največje odlike nasprotnika in poskušati razkriti njegove slabosti. Moramo bito zanesljivi v obrambi ter konkretni v napadu. Nerad se obračam nazaj, toda v prvih dveh krogih smo tekmecem dovoljevali, da so prihajali do zadetkov z zelo malo truda. To moramo odpraviti," je poudaril trener črno-belih.

Članki iz rubrike