Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
255 27.07.2021 19:50:02

Fantastična GESTA VIOL: Navijači Maribora so TAKOLE poslali SIJAJNO SPOROČILO nogometašem! (foto)

To bi Mariboru moralo dati dodatnih moči.

Nogometaše Maribora v četrtek čaka peklensko težka naloga. Na povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo bodo namreč lovili dva gola zaostanka, ki so si ju pridelali na gostovanju na Švedskem pri tamkajšnjem prvoligašu Hammarbyju. 

Vijoličasti ne mečejo puške v koruzo, prepričani so, da posedujejo dovolj kakovosti, da lahko preobrnejo rezultat v Ljudskem vrtu, še posebej pred njihovimi zvestimi navijači. Enako čutijo tudi pristaši vijoličastih. Nekako v mestu ob Dravi vlada podobna energija, kot je vladala pred desetimi leti, ko je v štajerski prestolnici gostoval zvezdniški Palermo, ki je na Siciliji slavil s 3:0, pod Kalvarijo pa se znašel v težavah, saj so Mariborčani na krilih svoje publike povedli že z 2:0. Na koncu vijoličastim ni uspelo, zmagali so s 3:2, a ta tekma bo za vedno ostala v spominu navijačev Maribora, mnogi namreč trdijo, da takšnega vzdušja ni bilo nikdar prej in nikdar kasneje. 

Pred četrtkovo tekmo s Hammarbyjem so v akcijo krenile Viole. Na družbenem omrežju Facebook so sporočile, da je čas za mobilizacijo. "Viole in ostali navijači našega kluba! Spet je pred nami še ena tekma tipa Palermo, tekma v kateri moramo še enkrat več dokazat česa je zmožen magični duh tribune jug in celotnega Ljudskega vrta. Ekipa na terenu je še v fazi razvoja in samo mi jim lahko razbijemo tremo in pritisk, ko bodo v četrtek zvečer stopili na sveto travo. V akcijo je naša mladina štartala že včeraj, kar je razvidno iz spodnjih fotografij, je pa to samo začetek pred četrtkovim večerom. 3:0!!!!!!!!" so zapisali na uradni Facebook strani najglasnejših mariborskih navijačev. 

In priložili nekaj fotografij, na katerih se vidi, kako Viole po celem mestu obešajo transparente z zelo jasno vsebino - 3:0. To je namreč rezultat, ki Mariborčane pelje v naslednji krog kvalifikacij za novoustanovljeno evropsko tekmovanje. Objavo Viol lahko vidite spodaj, če se vam ne prikaže, jo lahko vidite tudi TUKAJ

Značke: viole, maribor, hammarby

Članki iz rubrike