Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

Khaby-Lame-Wiki Odkrito.si

TOLIKO zasluži najboljši Tiktoker na svetu!

Gregor Čeglaj Njena.si

Gregor Čeglaj v ZDA rad obišče brata dvojčka

nu
nu
1 21.07.2021 16:23:50

SEKS ŠKANDAL NA BLEDU! Vendarle smo dočakali odziv kluba, ki pravi, da so nekateri nogometaši res ...

Pred dnevi se je močno dvignil prah, potem pa je vse potihnilo. A več kot očitno je, da se je med pripravami Olimpije na Bledu vendarle nekaj zgodilo.

Da naj bi imeli trije nogometaši Olimpije spolne odnose z mladoletnim dekletom, da naj bi celo prišlo do spolnega odnosa z mladoletnico brez njene privolitve - takšne govorice so prihajale od tu in tam. Dejstvo je, da je bilo v blejskem hotelu bolj veselo, kot bi smelo biti med stopnjevanjem forme pred začetkom sezone. Iz Olimpijinih pisarn ni bilo odziva, a molk včasih pove več kot tisoč besed.

Danes so Olimpijini veljaki molk prekinili in v svet poslali izjavo v javnost, ki jo prenašamo v celoti:

V medijih so se začele pojavljati resne obtožbe v povezavi s pripravami na Bledu. Jasno želimo izpostaviti, da Olimpija tovrstna očitana dejanja strogo obsoja in ima do njih ničelno toleranco, v kolikor bi bila dokazana kot resnična.V NK Olimpija Ljubljana sporočamo, da so nekateri nogometaši Olimpije kršili klubski disciplinski pravilnik, za kar so bili v skladu z disciplinskim pravilnikom ter pogodbenimi obveznostmi kaznovani, natančneje suspendirani.

S strani pristojnih organov nismo bili obveščeni o kršitvah, ki jih opisujejo mediji. NK Olimpija Ljubljana ni pristojna za ocenjevanje krivde oziroma resničnosti dogodkov. V kolikor bomo pozvani k sodelovanju, bomo sodelovali z vsemi razpoložljivimi sredstvi ter informacijami.

Ali je zgodba s tem sporočilom dejansko zaključena, je bržčas preuranjeno trditi. A saj veste: kjer je dim, je tudi ogenj. Nekaj prepovedanega se je na Bledu zgodilo. Ali je bil le kršen disciplinski pravilnik ali pa je šlo za kaj precej hujšega, bo pokazal čas.

Članki iz rubrike