Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 21.07.2021 11:31:51

Bodo favorizirani BOLGARI podcenjevali MURO?! Trener Ludogorca s PRESENETLJIVIMI besedami spregovoril o črno-belih!

fotolens.si
Soboški črno-beli drevi nadaljujejo svojo evropsko zgodbo oziroma pot v kvalifikacijah za ligo prvakov, ki so jo začeli z dvema zmagama nad Škendijo.

Zlasti domača, ko je v mreži zasedbe iz Tetova končalo pet žog, je bila veličastna in je močno odmevala. Ob koncu tedna je Prekmurcem nato nekoliko presenetljivo spodrsnilo na ligaški premieri proti Taboru, toda muraši so prepričani, da to ne bo vplivalo na njihovo podobo v spopadu z Ludogorcem, ki bo drevi gostoval v Fazaneriji. Vsi mogoči parametri razkrivajo, da je ekipa iz Razgrada, ki je v domovini že deset let zapored nedotakljiva, v vlogi velikega favorita. Gotovo bi bilo prvovrstno presenečenje, če ne bi napredovala, a saj veste, da nogomet piše neverjetne zgodbe, Ante Šimundža in njegovi varovanci pa verjamejo, da imajo recept, kako Bolgarom zagreniti življenje ...

trener ludogorec

Pred predstavniki medijev pa je spregovoril tudi trener Ludogorca Valdas Dambrauskas. Seveda je bilo eno od glavnih vprašanj tudi to, ali se boji, da bodo njegovi varovanci podcenjevali Muro. "Zelo spoštujem Muro, tekma bo vsekakor drugačna kot tista s Soligorskom, ker Mura igra drugačen nogomet. So zelo organizirana ekipa, zelo dobro delajo, kar se vidi v podrobnostih njihove igre. Poskušajo s protinapadi, skušajo kaznovati nasprotnika," je povedal trener Ludogorca, ki pričakuje zelo težko tekmo in poudarja, da ne verjame, da bodo njegovi varovanci podcenjevali Muro.

Članki iz rubrike