900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 20.07.2021 21:12:57

UFFF, KAKŠNE BESEDE. Šuler POMPOZNO NAJAVIL NOVO OKREPITEV: Uspel nam je velik met, prevladal je ...

Grega Wernig
Pri vijoličastih ne skrivajo zadovoljstva, da jim je uspelo okrepiti svojo zvezno vrsto z Antoinom Makoumboujem.

Petnajstkratni slovenski državni prvaki so uspeli v svoje moštvo zvabiti odličnega francoskega vezista Antoina Makoumbouja, ki je v prejšnji sezoni odlično igral za sežanski Tabor. 

Športni direktor vijoličastih Marko Šuler ni skrival zadovoljstva, uspel mu je velik met. "Pomembna zadeva za NK Maribor, Antoine je eden izmed igralcev, ki je bil v prejšnji sezoni med najbolj izstopajočimi posamezniki v ligi, z redko videno lahkotnostjo v igri. Glede na njegov potencial in ob spoznanju, da je bil na radarju številnih klubov, nam je uspel velik met. Verjamemo v fanta in veseli nas, da je prevladal pomen Maribora, saj je pri sklenitvi dogovora imela veliko vlogo tudi njegova želja. Našemu moštvu glede na svoje značilnosti prinaša novo dimenzijo in pomeni dodatno okrepitev za državno prvenstvo ter evropsko tekmovanje. Nogometno se je izšolal v akademiji Monaca, kakovost, ki jo je potrdil v Sežani, pa lahko v Mariboru le še nadgradi," je za klubsko spletno stran dejal snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo. 

Zelo zadovoljen s prihodom v Ljudski vrt je bil tudi reprezentant Republike Kongo: "Vesel sem, da sem tukaj. Imel sem še nekaj drugih ponudb, a sem izbral Maribor, saj verjamem, da pomeni najboljšo izbiro na moji nadaljnji razvojni poti. Tabor je pomenil dobro stopnico ob začetku moje zgodbe v Sloveniji, selitev v Maribor pa je velik korak naprej, saj gre za največji klub v državi, ki mi lahko omogoči napredek. Ligo sem spoznal med igranjem v Sežani, vem, kaj zmorem in bom z velikim motivom storil vse, da pomagam moštvu, ki je uspešno začelo sezono, pri uresničitvi naslednjih ciljev." 

Članki iz rubrike