Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2021 09:14:28
Deli članek:

Kakšen udarec za PRVAKE! Čeprav so ga želeli pri MURI zadržati, je nadarjeni nogometaš izbral MARIBOR!

Grega Wernig

Selitev iz Mure v Maribor.

Že pred časom smo pisali o tem, da je na pripravljalni tekmi v dresu Maribora zaigral tudi mladi Aljaž Antolin, ki je imel v tistem trenutku še veljavno pogodbo z Muro. In že ta (nenavadna) poteza je nakazovala, da bi se lahko v naslednjih dneh zgodil prestop v Ljudski vrt.

Osemnajstletni vezist, ki je lani debitiral za člansko ekipo Mure, je z vijoličastimi podpisal štiriletno pogodbo. Kot so zapisali na družbenih omrežjih, so ga pri Muri želeli zadržati, saj je imel še leto dni veljavno pogodbo s črno-belimi, a je na koncu prevladala nogometaševa želja po selitvi v Ljudski vrt

NK Maribor

"Dobil sem nekaj minut tudi v prvi ligi, a se zavedam, da sem še novinec v tej konkurenci. Vem, da prihajam v najtrofejnejši klub v državi, gre za velik preskok. Občutki so neverjetni. Ko sem slišal za ponudbo iz Maribora, nisem imel pomislekov. Nihče ni pričakoval, da bom zamenjal črno-bele barve za vijoličasto. Gre za nov izziv, na katerega pa sem pripravljen in komaj čakam, da se pridružim soigralcem, ki jim čestitam za zmago v Armeniji ter zasluženo napredovanje. Trdo bom delal, si skušal pridobiti trenerjevo zaupanje in verjamem, da bo naša zgodba uspešna," je ob podpisu pogodbe dejal Antolin.