Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.06.2021 15:31:21
Deli članek:

V Olimpijo REPREZENTANČNI AS?!? Zmaji v igri za PODPIS POGODBE z NAPADALCEM, ki je ...

alesfevzer.com

Se bo Žan Medved vrnil v Ljubljano?

Odkar Darko Milanič ni več trener Slovana, se je pri tem klubu iz Bratislave marsikaj spremenilo. Na klop se je usedel Vladimir Weiss, ki je menda že prečrtal kar nekaj nogometašev. Ne tudi Žana Medveda, ki ima s Slovanom podpisano pogodbo še za dve leti, a bi lahko v želji po kar največji minutaži spet kot posojen odšel drugam. In to ne kamorkoli. Korošec je drugi del pretekle sezone kot posojen preživel na Poljskem pri Wisli, toda zdaj se je vrnil na Slovaško. A - kot rečeno - morda tam ne bo več ostal dolgo. Kot smo izvedeli, je Medved, tudi mladi reprezentant Slovenije, katere barve je branil na letošnjem Euru do 21 let, v resnih kombinacijah za prestop v Olimpijo.

Ljubljančani Medveda seveda že dobro poznajo. Pri njih se je kalil, preden je odšel k Slovanu. Za člansko ekipo sicer ni odigral niti ene tekme, kar je bilo zanj – kot je priznal kasneje – veliko razočaranje. Zdaj naj bi se tudi zato, ker meni, da njegova misija pri zmajih preprosto ni bila dokončana, želel vrniti k Olimpiji, tudi zeleno-beli pa so bojda pokazali kar nekaj zanimanja za to, da bi do prestopa dejansko prišlo. Navijači bi Medvedovo vrnitev v Stožice zagotovo pozdravili; gre za mladega, domačega fanta, ki Olimpijo pozna. Gre tudi za borbenega in navsezadnje kvalitetnega napadalca, ki je kot član Slovana zabil devet golov na 27 tekmah.

Za konec velja dodati, da je ta hip v igri Medvedova posoja v Ljubljano, ob tem pa ni nepomembno, da je Slovan napadalca Olimpiji pripravljen za eno leto odstopiti povsem brezplačno.

ŠK Slovan