Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
29.06.2021 12:13:58
Deli članek:

Trije novi igralci na BONIFIKI, dva bosta gotovo MOČNA ADUTA

Koprčani krepijo svoje vrste.

Prvoligaši z Obale še naprej sestavljajo igralski mozaik za prihajajočo sezono, na Bonifiki so razkrili naslednje nove moči. V svoje vrste so privabili igralca, ki je v dresu Gorice opozarjal nase, kanarček je postal Lamin Colley. Sedemindvajsetletni napadalec, ki je v modro-beli opravi štirikratnih prvakov ob dolgem prisilnem počitku zaradi poškodbe odigral 35 tekem in dosegel 14 golov, je podpisal dveletno pogodbo. In dejstvo je, da bi Gambijec z angleškim potnim listom moral biti močno orožje Zorana Zeljkovića, s tem namenom pa so se Koprčani okrepili s še enim igralcem iz mesta vrtnic, čigar sposobnosti zelo dobro poznamo, in sicer s 26-letnim vezistom Rokom Grudino, ki je obljubil dveletno zvestobo.

Ampak to še ni vse, konkurenco je zaostril še 25-letni makedonski branilec Darko Ilieski, ki ima tudi bolgarski potni list, v prejšnji sezoni je za Pelister iz Bitole odigral 31 tekem.

Colley, Grudina in Ilieski so se pridružili Adnanu Goluboviću, Luki Vešnerju Tičiću in Luki Kambiću, ki ga zaradi poškodbe kolena sicer čaka pol leta okrevanja, tik pred sklenitvijo dogovora je Kaheem Parris.

fckoper.si