Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
25.06.2021 09:51:07
Deli članek:

Dvakratni SLOVENSKI PRVAKI ugnali PRVAKA Azerbajdžana. Zgodi se tudi takšnemu MOJSTRU, kot je IBRIČIĆ (video)

Martin Metelko

Dejan Djuranović je preizkusil 24 igralcev.

Domžalčani so odigrali tretjo prijateljsko tekmo po začetku priprav. Po uvodnem remiju z Radomljami in minimalnem porazu z Rijeko na Rujevici so se v svojem Športnem parku pomerili z Nefčijem in azerbajdžanskega prvaka ugnali z 2:1 (2:1).

Gostje so sredi prvega dela povedli, toda odziv rumenih je bil bliskovit, Benjamin Markuš in Žiga Repas sta kmalu poskrbela za preobrat in izid prvega polčasa, ki se do konca dvoboja ni več spremenil.

V končnici so imeli dvakratni slovenski prvaki čudovito priložnost za povišanje prednosti, toda Senijad Ibričić ni realiziral najstrožje kazni, poskus tako imenovane panenke se mu ni najbolje posrečil; zgodi se tudi takšnemu mojstru, kot je nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine.

Ob odsotnosti Sorčana, Žiniča in Dobrovoljca so gostitelji od prve minute zaigrali v postavi Mihelak, Adamov, Ilenič, Gorenc Stanković, Dajčman, Martinović, Husmani, Markuš, Repas, Podlogar in Vuk, v drugem delu so bili na igrišču Mulalić, Svetlin, Vuklišević, Pišek, Klemenčič, Kolobarić, Ibričić, Käit, Šoštarič Karič, Saitoski, Jakupović, Urbančić, Ostojić.