Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.06.2021 13:03:12
Deli članek:

NEUSMILJENO: Znani nogometni strokovnjak zaradi RONALDA takole osramotil studijske KOLEGE!

Profimedia

Gary Lineker si je pošteno privoščil studijske kolege. No, čeprav niti sam ni kaj dosti boljši.

Cristiano Ronaldo je z dvema zadetkoma na tekmi proti Franciji izenačil enega tistih rekordov, za katerega se je zdelo, da je nedotakljiv. Nekdanji iranski nogometaš Ali Daei je pred leti v dresu reprezentance gole dosegal kot za stavo, ustavil pa se je pri številki 109. Toliko jih ima po tekmi s Francijo v dresu portugalske tudi Ronaldo, slednji pa bo to številko lahko še izboljšal in sam kraljeval na vrhu lestvice najboljših strelcev na reprezentančnih tekmah.

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, kako zelo poseben in sijajen je dosežek Ronalda in Daeija, zelo jasno pa je to pojasnil nekdanji nogometaš Gary Lineker, ki velja za velikega oboževalca Lionela Messija, v preteklosti pa je na račun Ronalda izrekel kar nekaj kritik. No, tokrat se je zadržal, hkrati pa pošteno zbodel znane studijske kolege, ki skupaj z njim za televizijo BBC poročajo o dogajanju na evropskem prvenstvu.

"Ronaldo je zadel še eno enajstmetrovko. Njegov 109. reprezentančni zadetek. Izenačil je rekordni dosežek Alija Daeija. Za svojo državo je dosegel več zadetkov, kot pa so strokovnjaki v našem studiu (Frank Lampard, Rio Ferdinand, Alan Shearer) zabeležili nastopov za reprezentanco," je na Twitterju zapisal večni šaljivec Lineker.

No, med omenjenimi je v tem pogledu še najuspešnejši Lampard, ki je zabeležil 106 nastopov v dresu angleške reprezentance, Lineker jih ima denimo 'le' 80.