reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 20.06.2021 17:19:08

Rožman Z ODMEVNIM PRIZNANJEM: Težko smo konkurenčni v DOMAČEM PRVENSTVU, kaj šele V EVROPI ...

alesfevzer.com
Brez dlake na jeziku je povedal, kaj si misli o trenutnem stanju v Mariboru.

Nogometaši Dinama se v Sloveniji pripravljajo na novo sezono, enega izmed treningov hrvaškega velikana pa si je ogledal tudi Simon Rožman s svojimi sodelavci. Kolegi iz Sportskih novosti so trenerja Maribora pocukali za rokav in nekdanji strateg Rijeke je hrvaškemu mediju dal nekaj zelo zanimivih izjav. 

"Končujemo prvi del priprav, vse gre po načrtih, vendar imamo težave s kadrom. Imamo zelo mlado ekipo, devet igralcev je odšlo, za zdaj še nismo popolnili kadra. Prestopni rok se je šele začel, vsi igralci, ki jih želimo, imajo zelo visoke zahteve," je dejal Rožman. In spregovoril o svojih prvih mesecih v Ljudskem vrtu. "V Maribor smo prišli v neugodnem času, v finišu prvenstva, težko je bilo nekaj posebnega spremeniti. V ogenj smo vrgli veliko mladih igralcev, ker želimo iti po tej poti. Bili smo zelo blizu, izgubili smo zadnjo tekmo, toda naredili smo veliko dobrih stvari," je Sportskim Novostim zaupal Rožman. 

Glede na to, da ima Dinamo zares ogromno število nogometašev na svojem plačilnem seznamu in da je jasno, da vseh Zagrebčani ne bodo zadržali, je Rožman dobil tudi vprašanje, ali bo morda nove okrepitve za Maribor iskal tudi pri modrih iz hrvaške prestolnice. "Kar se kadra tiče, nismo v najboljšem položaju, odšlo je devet igralcev in trenutno smo težko konkurenčni v ligi, kaj šele v Evropi. Poznam hrvaško ligo, poznam igralce, če se v prihodnosti pokaže priložnost, bomo razmislili o tem, da pripeljemo tudi kakšnega nogometaša Dinama," je dejal Rožman. In tako nekako namignil, da bi lahko v prihodnosti videli sodelovanje med Zagrebčani in Mariborčani. 

Značke: rozman, maribor, dinamo

Članki iz rubrike