plitvička jezera Svet24.si

Za obisk Plitviških jezer boste po novem odšteli...

testiranje, bris, koronavirus, ljubljana Svet24.si

Znani zadnji podatki, takšna je bila ...

kitajska, koronavirus Svet24.si

Zaradi različice delta v domove zapirajo milijone...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Kraljica Elizabeta Odkrito.si

Kraljeva palača se maščuje princu Harryju, to ...

Bruno in Žiga Njena.si

Žiga in Bruno po odpovedi festivala brezplačno ...

nu
nu
0 16.06.2021 13:01:55

ODJEKNILO JE!!! Milošević novi trener OLIMPIJE, tukaj je pojasnilo, zakaj je izbral LJUBLJANO!

nkolimpija.si
Olimpija ima tudi uradno novega trenerja.

Kar se je govorilo že od ponedeljka, je dobilo danes tudi uradno potrditev. Vodenje članske ekipe Olimpije bo prevzel Savo Milošević. 47-letni srbski strateg je nazadnje vodil beograjski Partizan in z njim osvojil pokalno tekmovanje v Srbiji.

V svoji igralski karieri je bivši podpredsednik srbske nogometne zveze igral na najvišjem nogometnem nivoju. Kariero je začel v Partizanu, iz katerega je prestopil v Aston Villo, kasneje pa je oblekel še dres Zaragoze, Parme, Espanyola, Celte Vigo, Osasune in Rubina iz Kazana. Na svojem igralskem računu ima tudi več kot 100 nastopov in 37 zadetkov v reprezentančnem dresu (Jugoslavija, Srbija in Črna gora, Srbija).Ob podpisu pogodbe z Olimpijo je za spletno stran ljubljanskega prvoligaša dejal: "Vem, kakšno težo ima Olimpija kot klub. Poznam njeno tradicijo in zgodovino. V veliko čast mi je, da sem postal trener Olimpije. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil predsedniku kluba. Imam veliko željo in entuziazem, da z Olimpijo naredim rezultate, ki si jih takšen klub zasluži. Verjamem, da imamo potencial, da to naredimo."

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je novega trenerja pozdravil z naslednjimi besedami: "V veliko veselje mi je, da vam lahko predstavim novega trenerja Olimpije, Savo Miloševića. Po več razgovorih sem bil presenečen nad njegovimi izjemnimi vrlinami, ki jih ima ne le kot trener, ampak v prvi vrsti kot človek. Seveda moram omeniti tudi njegovo igralsko kariero, kjer ga poznamo kot veliko legendo. Mislim, da Olimpija nikoli ni imela boljšega vodje, in verjamem, da bo njegova prisotnost v klubu vsem doprinesla dodatno energijo ter pozitiven pogled. Kot predsedniku mi ravno to prinaša veliko zadovoljstvo. Z novim trenerjem smo pogodbo podpisali za dve leti, in če se zgodi, da bo to moje zadnje leto pri Olimpiji, potem ne dvomim v uspehe kluba s takšnim trenerjem na čelu."

Značke: milošević, olimpija

Članki iz rubrike