Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 14.06.2021 09:17:48

Olimpija, POZOR!! Ljubljenec NAVIJAČEV bo dobil PROSTE ROKE! Nov klub bo ISKAL ...

Jurij Kodrun
Bi to lahko bila priložnost za Olimpijo?

Ni dolgo trajala ljubezen med Tomislavom Tomićem in Admiro Wacker iz Avstrije. Vezist iz Bosne in Hercegovine se je v predmestje Dunaja preselil avgusta lani, ko je podpisal svojo najboljšo pogodbo v karieri. Toda sredi pretekle sezone je Admira menda zašla v določene finančne težave in vodstvo kluba je dalo jasno vedeti, da plače ne bodo več tako dobre, kot so bile. Tudi to naj bi bil eden od razlogov, zakaj se bo Tomić zdaj po pisanju medijev v BiH že po enem letu poslovil od Admire, ki je sicer zadržala prvoligaški status, a naj bi šla vseeno v korenito krčenje stroškov.

Tomić, ki je lani podpisal pogodbo do leta 2023, naj bi se bolj ali manj že vse dogovoril za predčasno prekinitev sodelovanja z Admiro. Mediji v BiH ob tem dodajajo, da mu ponudb ne manjka. Zanimiv naj bi bil tudi klubom iz Slovenije, kjer je kot član Olimpije pustil zelo dober vtis. Dovolj dobrega, da se bodo Ljubljančani spet vključili v bitki zanj? Ne bi bilo nesmiselno. Toliko bolj, ker so se s Tomićem pogovarjali že pozimi, ko so skoraj dosegli dogovor, a se je nogometaš nato poškodoval in posel je padel v vodo.

Prav tako naj bi imel 30-letnik, ki je v avstrijski bundesligi odigral 14 tekem in zabil tudi gol (dosegel ga je neposredno iz kota!), na mizi tudi nekaj ponudb iz Poljske.

tomislav tomic
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike