Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
0 13.06.2021 11:33:21

Bi bila lahko FAZANERIJA že 26. junija POLNA? Nekaj se dogaja, pred tem morda SKRIVALNICE

Aleš Cipot
Prvaki iz Murske Sobote imajo predvidenih šest pripravljalnih srečanj.

Fazanerija, Rakičan, Renkovci, Radenci. To so štiri pripravljalne baze aktualnih prvakov oziroma igrišča, na katerih se potijo Ante Šimundža in njegovi varovanci z namenom, da bi bili nared za izzive v prihajajoči sezoni, ki jih bo več kot dovolj.

Že zelo kmalu je predvideno tudi prvo pripravljalno srečanje, toda Sobočani so se znašli pred manjšo težavo, saj tekmeca za 16. junij še niso našli, zato pa je znan nadaljnji 'vozni red'. Prihodnjo soboto (19. junija) se bodo muraši v Fazaneriji udarili z zagrebškim Dinamom, ki bo na pripravah v Moravskih Toplicah in je med možnimi nasprotniki črno-belih v 1. krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Če ju bo torkov ples kroglic v Nyonu morda združil, dvoboj naj ne bi bil odpovedan, a bi bil gotovo poln skrivalnic. Štiri dni zatem (23. junija) bo na nasprotni strani Slaven Belupo iz Koprivnice, 26. junija bo v prekmurskem nogometnem svetišču gostoval srbski podprvak Partizan, za njim (30. junija) novosadska Vojvodina, v deželo ob Muri pa 1. julija prihaja ruski Rostov.
Ker so se epidemiološke razmere močno izboljšale in je dovoljena 75-odstotna zasedenost stadiona, menda obstaja precejšnja verjetnost, da bodo atraktivne preizkušnje odprte za javnost. Zaradi znanih težav z BBB to skoraj gotovo ne velja za spopad z zasedbo iz Maksimirja; prijateljske tekme Dinamo že nekaj časa igra za zaprtimi vrati, za druge dvoboje bi jih Fazanerija utegnila odpreti. In po naših informacijah se v tej smeri nekaj dogaja. Mogoče naposled ne bodo odprti vsi dvoboji, največ zanimanja pa bo vsekakor izzval obračun soboških črno-belih z beograjskimi črno-belimi in nikakor ne bi bilo presenečenje, če bi Mura in Partizan merila moči pred skoraj polnimi tribunami soboškega stadiona. Takšen spektakel bi bil pravšnja napoved nove sezone ...

Članki iz rubrike