nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

Foto: Facebook - Simona Potočar Njena.si

Neverjetna preobrazba tekmovalke slovenskega ...

Seku Mady Condé Odkrito.si

SEKU MANDY CONDE: Postal je predsednik svetovnega ...

rb
rb
0 11.06.2021 13:55:04

Prvaki iz Fazanerije ostali BREZ NAPADALCA: Od soigralcev se je že poslovil, okrepil bo tekmeca!

Grega Wernig
Informacija še ni uradno potrjena, toda nikakršnega dvoma ni, da Jure Travner ni več edini igralec, ki je po osvojitvi naslova prvaka zapustil Fazanerijo – pridružil se mu je Kevin Žižek.

Če je bilo za izkušenega branilca jasno, da se bo po koncu sezone poslovil tako od črno-belega dresa kot od profesionalnega igranja nogometa (vmes sta z Leonom Črnčičem okrepila avstrijski četrtoligaški klub Wildon), pa je imel 22-letni napadalec podpisano pogodbo do 30. maja 2022, vendar njegov odhod vendarle ni tako pretirano presenečenje, kot se morda zdi.

»Vsekakor je želja poiskati učinkovitega strelca. V pretekli sezoni napadalci niso blesteli, tega se fantje zavedajo. V tem imamo velike rezerve,« je pred dnevi iskanje 'killerja' potrdil trener Ante Šimundža, kar je bila hkrati tiha napoved, da se bo eden od igralcev v konici napada skoraj gotovo moral posloviti. Tudi zato, ker je Staniša Mandić pokazal, da je lahko najbližje nasprotnim vratom še kako močno orožje.

In ker je eden od ljubljencev navijačev Amadej Maroša obljubil nadaljnjo zvestobo in ker je Kai Cipot domači up, naposled ni nepričakovano, da so Prekmurci prostor za novo moč sprostili tako, da so se s Kevinom Žižkom dogovorili za predčasno prekinitev sodelovanja, po včerajšnjem treningu se je že poslovil od dozdajšnjih soigralcev. Očitno bo postal tekmec murašev, kariero naj bi nadaljeval na slovenskem prizorišču, na katerem je po vrnitvi iz Nürnberga debitiral ravno v soboški opravi. Imel je tudi smolo s hudo poškodbo, zbral je 46 prvenstvenih nastopov in se štirikrat vpisal med strelce.

Značke: žižek, mura

Članki iz rubrike