Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
0 28.05.2021 11:33:00

Prvi ODHOD iz FAZANERIJE, kakšna bo usoda AMADEJA MAROŠE?

alesfevzer.com
Kadrovski premik pri svežih prvakih.

Po osvojenem naslovu prvaka se je v Muri zgodil odhod prvega igralca. Pričakovan. Jure Travner je svoje poslanstvo opravil na zadovoljstvo vseh v Fazaneriji in se podal novim izzivom naproti.

"Takšen je bil dogovor, razšli smo se zelo lepo. Vse je bilo super, povabljen sem tudi na večerjo pred začetkom novih priprav. Tam se bomo konkretno poslovili," pravi izkušeni branilec, ki je osvojil drugi zaporedni naslov prvaka, lani mu je uspelo s Celjem. Če hočeš biti prvak, torej pokliči Jureta Travnerja, ki je sezono sicer začel v koroškem tretjeligašu. "Ko sem odšel v Dravograd, sem se odločil, da bom nadaljeval z nogometom na nižji ravni in se hkrati počasi uvajal v trenerske vode, toda potem je prišel klic Anteja Šimundže, po katerem nisem razmišljal niti trenutek," se je na avgustovsko dogajanje ozrl Jure Travner. "In veste kaj, ko sem prišel v Mursko Soboto, mi je nekaj govorilo, da bi bili lahko pri vrhu. Da bi nam lahko uspelo nekaj odmevnega, kar se je na našo veliko srečo uresničilo."

Vloga Celjana na ravnici je bila zelo natančno dorečena. Ni bil prva izbira, toda v obrambi so nastajale precejšnje vrzeli. "Drži. Takrat je bilo veliko poškodb in Ante mi je rekel, da verjame v mojo kakovost ter da bi me utegnil potrebovati. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi upravičil zaupanje." Trenerjeve besede po spopadu v Ljudskem vrtu so pomenile pravšnje zadoščenje. "Zahvalil se mi je in dodal, da sem mu dal tisto, kar je iskal. To me kakopak navdaja z zadovoljstvom, vse je bilo perfektno."

V nedeljo (30. maja) pa bo pogodba potekla tudi Amadeju Maroši. V Odrancih stanujoč napadalec iz Melincev je v trenutni zasedbi edini s takšnim statusom. Spomnimo, med zimskim premorom je obstajala možnost prestopa v Južno Korejo, ki je naposled padla v vodo, zato je ostal doma, toda konkretnejših pogovorov o morebitnem nadaljevanju sodelovanja v spomladanskem delu prvenstva ni bilo. »Prihodnji teden se bova dobila in pogovorila,« razkriva Denis Rajbar, ki ga v prihodnje gotovo čaka še obilo pogovorov s številnimi menedžerji in predstavniki klubov, ki bodo v Fazaneriji iskali okrepitve. "Zanimanja je veliko, klicev je ogromno, dogajanje je precej živahno. Vse to drži, a za zdaj nič več kot to, kar pa je razumljivo, saj se je sezona šele končala. Kakšen odhod se vsekakor lahko zgodi. Največ dva, več jih ne predvidevamo."

Članki iz rubrike