podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 26.05.2021 14:31:53

Jasmin HANDANOVIĆ z norim razkritjem: glejte, kaj so mu VIOLE naredile pred tekmo z MURO!

Grega Wernig
Jasmin Handanović je končal igralsko kariero.

Pred tekmo Maribora in Mure v Ljudskem vrtu so se navijači poslovili od velike legende. Od najbolj priljubljenega Ljubljančana na Štajerskem. Bogato in uspešno igralsko kariero je sklenil Jasmin Handanović. Njegovo slovo se je napovedovalo že nekaj časa, tokrat pa je zares pomahal v slovo in se podal novim izzivom naproti. V Mariboru bo opravljal vlogo trenerja vratarjev, prav tako pa bo v tej vlogi delal v reprezentanci do 19 let pod vodstvom Boštjana Cesarja. 

Je pa Handanović v pogovoru za klubsko spletno stran razkril, da je na dan tekme z Muro doživel izjemno presenečenje. "Še zmeraj sem pod vtisom vseh dogodkov. Spoznanje, da smo spet videli gledalce in doživeli tekmo z njimi po štirinajstih mesecih, je izzvalo posebne občutke. V mojem primeru je bil že sam odhod na stadion presenečenje, ki so mi ga pripravili navijači. Viole so me prišle iskat pred hišo in pospremile na zadnjo pot do stadiona na nepozaben način. Hčerka je še zdaj pod vtisom, saj je prvič v tej obliki doživela, da je navijaška kultura v Mariboru nekaj posebnega. Lepo je videti, kako navijači živijo s klubom in znajo ceniti vse uspehe ter vse, kar nekdo naredi za klub. Bilo je res nekaj nepozabnega," je povedal Handanović. 

Za nameček je Ljubljančana doletela posebna čast. Za vedno so namreč v Ljudskem vrtu upokojili številko 33. Pred tem je ta čast doletela le še nekdanjega ljubljenca Stipeta Balajića s številko 19. "To je res posebna čast. Mislim, da je šele druga številka v zgodovini kluba, ki je upokojena. Ob tem te kar stisne pri srcu, v prsih. Res je bil poseben občutek v soboto, ko se zavedaš, da je to tvoja zadnja tekma, ko si prisoten kot del zgodbe na takšen način. Težko je opisati z besedami, je pa čustveno. Zelo čustveno," je vtise ob tem strnil Handanović. 

Članki iz rubrike