Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.05.2021 12:33:18
Deli članek:

Samo v Srbiji! Kaos v finalu pokala, igralci obeh ekip so si skočili v lase, eden simuliral POSILSTVO! (video)

Burno dogajanje v finalu srbskega pokala.

Torek ni postregel samo s finalom slovenskega nogometnega pokala, ampak tudi srbskega. Na zadnji tekmi letošnje sezone sta se pomerila največja rivala, Crvena zvezda pa je nogometaše Partizana premagala po izvajanju enajstmetrovk.

A dvoboj ni minil brez incidentov, vrhunec pa je nastopil med izvajanjem najstrožjih kazni. Napadalec Zvezde Krstović je uspešno izvedel enajstmetrovko in provociral vratarja Partizana Stojkovića, ki mu je žogo porinil v obraz. Vratar je dobil še drugi rumeni karton, vendar ni bil izključen. Številni so to vseeno pričakovali, s čimer bi bil Partizan v velikih težavah, sledilo pa je pojasnilo, da se rumeni karton iz rednega dela oziroma podaljška briše.

Kakorkoli že, Krstović in Stojković sta zakuhala incident, zaradi katerega sta na zelenici nastala vsesplošni kaos in prerivanje, vendar sta se po nekaj minutah vendarle končala. Igralci obeh ekip so nadaljevali z enajstmetrovkami, na koncu pa so jih s 4:3 dobili rdeče-beli.

Vendarle pa še ni bilo konec dogajanja na zelenici. Precej prahu je dvignila poteza člana Zvezde Gobeljića, ki je po koncu streljanja enajstmetrovk tekel proti vratarju Stojkoviću, slekel svoje hlače in simuliral seks. Da, prav ste prebrali. S tem je še dodatno provociral vratarja Partizana, ki pa si je to zakuhal kar sam. Pred tekmo je namreč dejal, da ga lahko posilijo, če Partizan ne bo osvojil pokala, na koncu pa dobil, kar je iskal.