franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ba
ba
3 20.05.2021 21:06:01

Bo SIMON ROŽMAN lahko računal na vse MOČNEJŠEGA ADUTA? Iz Ljudskega vrta sporočili, kaj je RAZKRIL pregled

Grega Wernig
Na Bonifiki je odločil zmagovalca in moral z igrišča.

Mariborčani so z zmago na Bonifiki naredili nov velik korak proti 16. naslovu prvaka, v sobotnem večeru v spopadu z Muro jim za uresničitev tako zelo želenega cilja zadostuje že neodločen izid.

Simon Rožman je bil z videnim proti Kopru zadovoljen. "Čestitke igralcem za prikazano. Med zelo dobrim začetkom tekme smo pravočasno zadeli, imeli nadzor, potem se je zgodil rdeči karton, ki pa nas ni vrgel iz tira. Ohranili smo dobro organizacijo, faza obrambe in disciplina sta bili na visoki ravni, iz dobrih tranzicij smo zadeli drugič, nato še tretjič. Žal smo zaradi nespametne izključitve porabili veliko moči, tako da gremo okrnjeni v zadnjo tekmo, a z mladostniško pozitivno energijo in opaznim napredkom v igri," se je na dogajanje na igralni površini ozrl trener vijoličastih.

Medtem se je kajpada začelo zaključno odštevanje do dvoboja z Muro. "Negotovost v boju za vrh je še posebej zanimiva za gledalce, kot trener pa se ukvarjam z izzivom, ki ga prinaša za našo mlado ekipo. Če pogledamo kader, je Mura nedvomno izkušenejša, a to ne bi smelo biti pretiranega pomena v zadnjem krogu. Pot je zastavljena, vsi skupaj želimo videti našo ekipo, ki bo igrala dober nogomet. V tem finišu pa veliko pomeni spoznanje, da bodo z nami tudi navijači, ki bodo fantom lahko v veliko pomoč v trenutkih, ko morda v določenem delu tekme ne bo šlo vse po željah," poudarja strokovnjak iz Štor, ki bo lahko proti Sobočanom računal tudi na usluge Andreja Kotnika, ki je na Obali zadel za 2:0 in dokončno odločil zmagovalca. Ob poskusu, da bi mu to preprečil, ga je Žan Žužek zadel v nos in je moral predčasno z igrišča. Prevladovalo je prepričanje, da je zanj sezone konec, da na odločilni tekmi ne bo mogel biti na voljo trenerju, toda Primorec bo nared. "Pregled je pokazal, da nima zlomljenega nosu. Dobil je udarec, a brez hujših posledic, tako bo med kandidati za nastop tudi v soboto," so zapisali na uradni spletni strani mariborskega prvoligaša.

Članki iz rubrike