franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 20.05.2021 13:23:14

Bežal je pred ... Neymarjev prijatelj skočil s stolpnice in umrl, znane so PODROBNOSTI!

Brazilski nogometni virtuoz obžaluje smrt dobrega prijatelja, ki je bil star komaj 23 let.

Konec preteklega tedna je Brazilijo pretresla smrt tamkajšnjega zelo znanega pevca MC Kevina, med bolj prizadetimi pa je bil zagotovo nogometni zvezdnik Neymar. Slednji je rojaka odlično poznal, načrtovala sta celo skupne počitnice, ki pa jih zdaj ne bosta preživela skupaj.

Policija je odprla preiskavo, saj se je vse skupaj zgodilo v zelo nenavadnih okoliščinah. Padel je s terase petega nadstropja hotela v Riu de Janeiru, pevca pa so v resnem stanju prepeljali v bolnišnico, kjer pa mu niso mogli več pomagati.



Zdaj je znanih več podrobnosti, brazilski mediji pa razkrivajo, da je storil veliko neumnost. Kevin Nascimento Bueno, kot je njegovo pravo ime, je bil tik pred grozljivo nesrečo v sobi 502, nameraval pa je skočiti v bazen. A pri tem se je uštel pri razdalji, saj je padel nekaj metrov stran od bazena, razlog za to odločitev pa je nadvse bizaren. To naj bi storil, ker je bil v sobi z brazilsko manekenko, njegova žena pa naj bi vse skupaj odkrila. Da ga ne bi zasačila sredi afere, je želel skočiti v bazen, a ga je zgrešil.

Brazilski nogometaš je bil ob tej novici močno pretresen, posvetil pa mu je sredino zmago v finalu francoskega pokala, v katerem je PSG z 2:0 premagal Monaco. Neymar zaradi poškodbe sicer ni igral, zato pa je s seboj ves čas nosil majico s podobo preminulega brazilskega pevca.

Članki iz rubrike