podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

EkipaSN
EkipaSN
9 19.05.2021 08:42:36

VROČE V JAMI! Olimpiji ODPELJALI zabojnika, počilo med klubom in SPONZORJEM, ki ... (foto)

Martin Metelko
Spet pestro dogajanje pri Olimpiji.

Nad Olimpijo se zbirajo vse bolj črni oblaki. Ne samo da je članska ekipa povsem popustila v bitki za prvaka, pestro je tudi dogajanje v zakulisju. Tako je Dejan Stamenković,  nekdanji poslovni direktor Olimpije, ovadil predsednika Milana Mandarića, in sicer  kot smo poročali že včeraj  zaradi domnevne krive ovadbe na njegov račun. Stamenković Mandariću očita, da so v njegovi ovadbi navedena lažna in neobstoječa dejstva. Stamenkoviću klub iz Ljubljane sicer še vedno dolguje več kot 100.000 evrov! Ni edini; agent Saša Župan od kluba terja 85.400 evrov in sodišče je tako zamrznilo sredstva na klubskem računu v višini omenjenega zneska. Še dodatna blokada računa Olimpiji grozi tudi zaradi dolga do Stamenkovića.

Jama Bežigrad Olimpija
Martin Metelko

In to še ni vse. Počilo je tudi med Olimpijo in Šipca steklarstvom. Strani sta pred leti sklenili sponzorsko pogodbo, ki pa jo je Olimpija po mnenju podjetja Hajra Rizvića, tudi šefa KMN Olimpija, prav tako nekdanjega partnerja NK Olimpija, kršila. Njegovo podjetje je po več tednov dolgih in na koncu neuspešnih pogajanjih z Olimpijo zato enostransko prekinilo sponzorsko pogodbo in se hkrati odločilo iz bežigrajske Jame, kjer trenirajo mladi nogometaši ljubljanskega kluba, odpeljati vse, kar so tja postavili v skladu z omenjeno pogodbo.

Jama Bežigrad Olimpija
psnjb

Pri Olimpiji vztrajajo, da so pogodbo spoštovali; epilog se bo zato verjetno zgodil na sodišču, toda včeraj je v Jami že prišlo do prve "čistke". Rizvićeva ekipa je tako odpeljala dva zabojnika in ju prestavila pred bližnji balon, kjer ju bosta uporabljala ŠC Triglav in Športna zveza Ljubljana. Namenjena naj bi bila koronatestiranju. Utegne se zgoditi, da bo, če bo omenjeno podjetje dobilo pravno zagotovilo, da je poseg možen, Olimpija ostala še brez nekaterih drugih zabojnikov; če bo res tako, bodo mladi nogometaši ostali tudi brez garderob.

Jama Bežigrad Olimpija
psnjb

Članki iz rubrike