stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 13.04.2021 18:48:21

Drama v Stožicah! Olimpija LOVILA +4, namesto tega ima zdaj MARIBOR spet stvari V SVOJIH ROKAH!

Olimpija in Bravo sta odigrala z 1:1, dogajalo pa se je marsikaj.

Olimpija se je po nekoliko neprepričljivem začetku znašla v rezultatskem zaostanku, ko je za Bravo v Stožicah zadel Žan Trontelj. Bil je to šok za Olimpijo, ki je na zaostali tekmi lovila tri točke in s tem štiri točke prednosti pred Mariborom na prvenstveni lestvici. Toda zeleno-beli so se hitro postavili nazaj na noge, za kar je bil najbolj zaslužen Timi Max Elšnik, ki je izenačil z izjemnim zadetkom. Za popoln preobrat je imel v zaključku polčasa priložnost Andres Vombergar, a je Igor Vekić sijajno obranil. 

V nadaljevanju je najlepšo priložnost imel Milan Tučić po točno uri igre, vendar je tokrat odlično posredoval čuvaj mreže Olimpije. Ponovno pa je bil Bravo zelo blizu zadetku deset minut pred koncem, ko so rumeni že bili prepričani, da bodo dobili enajstmetrovko. Sodnik se je namesto tega (zelo sporno) odločil, da bo prekršek povlekel ven in dosodil prosti udarec. Je pa ob tem izključil Jana Andrejašiča, s čimer je Bravo dobil dodaten zalet in prišel še do nekaj ugodnih položajev. 

Vseeno se izid 1:1 ni spremenil. Z njim je Olimpija rešila točko, a s tem izkupičkom seveda ne more biti zadovoljna. Je pri 51 točkah, Maribor pa je z 49 ponovno v položaju, da o svoji usodi odloča sam. Kot tudi Olimpija, seveda, toda v primeru +4 bi to veljalo samo zanjo. V preostalih 9 krogih, zadnji četrtini prvenstva, je seveda na sporedu še en večni derbi.  

Značke: olimpija, bravo

Članki iz rubrike