volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 13.04.2021 13:44:15

Juventus ODPUSTIL TRENERJA, ker je UŽALIL RONALDA! Noro razkritje TRESE ITALIJO!

Profimedia
Juventus ima za seboj slabo sezono in postaja še slabša.

Cristiano Ronaldo je k serijskim prvakom Italije pripotoval kot zadnji košček sestavljanke za naskok ne evropski vrh. Takšna je bila ideja vodilnih pri stari dami, takšen je bil najbrž tudi cilj Portugalca.  Izteka se njegova tretja sezona v belo-črnem dresu, pa evropske lovorike za zdaj ni bilo niti blizu Torina. V letošnji sezoni bodo po vsej verjetnosti izgubil tudi primat na domačih tleh. Že nekaj časa se kritiki sprašujejo, kaj je Ronaldo pravzaprav prinesel in dodal Juventusu, strateg, ki je sedel na klopi aktualnih italijanskih prvakov v prvi sezoni Portugalca, pa se je spraševal že veliko prej.

Max Allegri je v sezoni 2018/19 ocenil, da izkušeni superzvezdnik zavira razvoj ekipe in mladih igralcev, svoje skrbi pa je predstavil tudi predsedniku kluba Andrei Agnelliju in izrazil željo po prodaji Portugalca. Agnelli se s tem ni strinjal in že tisto poletje je italijanski strateg zapustil klop Juventusa, nasledil pa ga je Maurizio Sarri.

Juventus je dve leti kasneje znova v težkem položaju, v svojih vrstah ima zopet nekaj obetavnih mladih talentov in vse glasnejše so govorice, da bo Portugalec konec sezone kljub vsemu zapustil gnezdo bianconerov.

Članki iz rubrike