Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
2 08.04.2021 14:20:32

KONEC LOCKDOWNA?! Kdaj se bo nadaljevala 1. SNL? RAZKRIVAMO predvideni scenarij

alesfevzer.com
Do vključno 11. aprila bo Slovenija v 'lockdownu'. In vsaj do takrat bo sončna stran Alp oaza brez nogometa sredi nogometne Evrope.

Amaterske lige 'niso žive' že celo večnost in tudi največji optimisti so se sprijaznili, da se je sezona za nižjeligaše že zaključila, le redki pa so si drznili pomisliti, da bo vlada med zadnje ukrepe za zajezitev širjenja bolezni covid-19 uvrstila tudi zaustavitev tekmovanj na najvišji ravni (1. SNL, SŽNL, 1. SML, 1. SKL) in prvenstvo drugoligašev. A se je kljub temu zgodilo, takšni in drugačni pozivi z raznoraznih naslovov za spremembo tovrstne odločitve niso bili uslišani, klubi se soočajo z novimi preglavicami.


Zdaj je kakopak najbolj aktualno vprašanje, kdaj naj bi se boji za točke spet nadaljevali. Uradnih informacij ni, toda dejstvo je, da v zakulisju potekajo mnogi pogovori, pripravljajo se morebitni scenariji za končnico sezone. In naši viri pravijo, da se bo v primeru, če bo ostalo pri tem, da bo zaprtje države trajalo do 11. aprila, prvoligaško prvenstvo nadaljevalo pet dni zatem s tekmami 28. kroga. Uvodna preizkušnja bi bila menda lahko na sporedu v petek, 16. aprila, preostale štiri v soboto (17. aprila) in nedeljo (18. aprila), potem pa se bo začel nadvse natrpan urnik.

Članki iz rubrike