Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

dobrodošli-v-schitt\'s-creek Njena.si

Zvezdnica izgubila bogastvo, sedaj živijo v ...

Rebeka Dremelj, nasmeh, razlika, z dovoljenjem Rebeke Odkrito.si

Uganete, čigav nasmeh se je tako spremenil?!

rb
rb
2 08.04.2021 14:20:32

KONEC LOCKDOWNA?! Kdaj se bo nadaljevala 1. SNL? RAZKRIVAMO predvideni scenarij

alesfevzer.com
Do vključno 11. aprila bo Slovenija v 'lockdownu'. In vsaj do takrat bo sončna stran Alp oaza brez nogometa sredi nogometne Evrope.

Amaterske lige 'niso žive' že celo večnost in tudi največji optimisti so se sprijaznili, da se je sezona za nižjeligaše že zaključila, le redki pa so si drznili pomisliti, da bo vlada med zadnje ukrepe za zajezitev širjenja bolezni covid-19 uvrstila tudi zaustavitev tekmovanj na najvišji ravni (1. SNL, SŽNL, 1. SML, 1. SKL) in prvenstvo drugoligašev. A se je kljub temu zgodilo, takšni in drugačni pozivi z raznoraznih naslovov za spremembo tovrstne odločitve niso bili uslišani, klubi se soočajo z novimi preglavicami.


Zdaj je kakopak najbolj aktualno vprašanje, kdaj naj bi se boji za točke spet nadaljevali. Uradnih informacij ni, toda dejstvo je, da v zakulisju potekajo mnogi pogovori, pripravljajo se morebitni scenariji za končnico sezone. In naši viri pravijo, da se bo v primeru, če bo ostalo pri tem, da bo zaprtje države trajalo do 11. aprila, prvoligaško prvenstvo nadaljevalo pet dni zatem s tekmami 28. kroga. Uvodna preizkušnja bi bila menda lahko na sporedu v petek, 16. aprila, preostale štiri v soboto (17. aprila) in nedeljo (18. aprila), potem pa se bo začel nadvse natrpan urnik.

Članki iz rubrike