kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 08.04.2021 13:42:52

RAZVPITI mariborski sodnik Slavko Vinčić znova dvignil OGROMNO PRAHU: Ne morem verjeti, da ... (video)

Jurij Kodrun
Kjer je Slavko Vinčić, tam se dviga ogromno prahu ...

Slovenski sodnik Slavko Vinčić, ki je pred meseci polnil stolpce časnikov, potem ko so ga ujeli na zabavi v BiH, na kateri je policija tudi aretirala razvpito Tijano Ajfon in našla drogo ter prostitutke, danes spet počne tisto, kar zna početi najbolje – sodi nogometne tekme.

Včeraj je sodil dvoboj med Portom in Chelseajem, ki so ga z 2:0 dobili modri iz Londona. Svoje delo je po mnenju portugalskega stratega Sergia Conceicaa opravil katastrofalno slabo in bil glavni krivec za to, da je Porto tekmo izgubil.

"Ne morem verjeti, da Cesar Azbilicueta, ki je naredil ogromno prekrškov, ni dobil niti rumenega kartona. To ni normalno! Storil je tudi prekršek nad Marego, po katerem bi morali imeti na voljo enajstmetrovko. Bilo je več odločitev, s katerimi ne morem biti zadovoljen," se je po tekmi hudoval Conceicao, ki je takoj po koncu tekme z roko pokazal gesto, ki je najbolje opisala njegovo razpoloženje. Ponazoril je namreč nagnjeno igrišče, češ da je imel Chelsea izdatno sodniško pomoč.

Portugalski mediji pišejo o Slovenčevi kraji. Sporno situacijo, ob kateri so pri Portu zahtevali najstrožjo kazen, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Če se vam ne prikaže, ga lahko vidite tudi TUKAJ.

Članki iz rubrike