palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
6 03.04.2021 11:56:27

Simon Rožman NAVDUŠIL: Te besede novega trenerja Maribora BOŽAJO DUŠO vseh navijačev VIJOLIČASTIH ...

Grega Wernig
Navijači Maribora bodo zagotovo navdušeni.

Kako so nogometaši Maribora preživeli teden v Čatežu, kjer so opravili mini priprave na nadaljevanje sezone? Novopečeni strateg Simon Rožman je strnil vtise in s temi besedami zagotovo pomiril navijače Maribora, ki že komaj čakajo, da vidijo, kaj zmore strateg iz Štor. 

"Vmes smo v zelo pomembnem trenutku imeli možnost za umik, saj je bil Ljudski vrt zaseden zaradi evropskega prvenstva U21. V Čatežu smo našli svoj mir in izkoristili možnost za začetek medsebojnega spoznavanja. Fantje se zavedajo situacije, ko bo spet čas za nogomet, bo pred nami 9 finalnih tekem. Temu primeren je bil odziv. Najprej smo vzpostavili zadeve izven igrišča, z določitvijo pravil obnašanja, kriterijev profesionalizma, delovanja v skupini. Skupna zgodba je dobro stekla, naslednji cilj je zastaviti, kako funkcionirati na igrišču," je dejal Rožman. 

In dodal: "Analiza zdravstvene službe je potrdila, da so bili prisotni primanjkljaji zaradi znanih dogodkov iz prejšnjega pripravljalnega obdobja. Igralci se tega zavedajo, zato smo se lotili procesa dela za dvig pripravljenosti, pri katerem je potrebna tudi ustrezna mera previdnosti. Gre za spremembo trenažnega procesa, zato je bilo prisotno določeno prilagajanje. Opravljeno je bilo vse, kar smo načrtovali. Seveda pa vsega ne gre doseči čez noč. Žal so se pojavile težave s poškodbami pri Klinarju in Bajdetu, tako da povsem brez zapletov ni šlo. Je pa ekipa potrdila kvaliteto, željo po delu in dokazovanju. Ustvarili smo pozitivno, delovno ozračje. Cilji kluba so jasni, znani. Verjamem, da jih s skupnimi močmi lahko uresničimo." 

Značke: simon-rozman, maribor

Članki iz rubrike