profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 17.03.2021 13:50:27

Olimpija, si slišala?! Iz MARIBORA pred ključnim delom prvenstva prihaja GLASNO SPOROČILO: Ko Maribor ni prvi, ...

Aleš Cipot
Ekipe bodo imele zdaj tritedenski tekmovalni premor.

Pred ključnim delom Prve lige Telekom Slovenije bodo imeli klubi daljši premor zaradi reprezentančnih akcij, prvenstvo pa se bo v Sloveniji nadaljevalo v soboto, 3. aprila. Pred zadnjo četrtino prvenstva je na prvem mestu Olimpija, ki ima ob tekmi manj točko prednosti pred Mariborom in 5 pred Muro. 

Vijoličasti so v spomladanski del krenili s prednostjo, a so jo že po dveh tekmah tudi izgubili, zdaj pa upajo, da bodo uspeli na zadnjih tekmah tehtnico prevesiti na svojo stran. Še prej pa vodstvo kluba čaka težka naloga: ustoličiti trenerja vsaj do konca sezone, saj je v tem trenutku še vedno nejasno, ali je Saša Gajser le začasni trener ali pa bo dobil resnejšo priložnost.

"Želeli smo na premor z boljšim izhodiščem. Ko Maribor ni prvi, pogled na lestvico ni lep. Zadnje gostovanje sodi med težja, treba je iskati pozitivne stvari. Eno izmed teh je spoznanje, da nismo dobili gola. To je pozitivna zadeva, ki jo lahko izvlečemo iz te tekme. Upamo na čim več takšnih predstav v obrambi, v napadu pa bo treba še nekaj dodati in bodo prihajale tudi točke. Primanjkljaj točk bomo skušali popraviti z uspešno serijo v naslednjih tekmah. Pred nami je zadnja četrtina prvenstva, z devetimi tekmami. Veliko se bo še dogajalo, boj za naslov prvaka ostaja odprt," je Olimpiji sporočil Blaž Vrhovec.

Članki iz rubrike