Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.03.2021 11:24:03
Deli članek:

BREZ USMILJENJA in z DOKAZI! Navijači MURE Domžalam VRAČAJO UDAREC: Naslednjič se oglasite na ... (foto)

www.alesfevzer.com

Navijači Mure so razočarani nad odnosom Domžal.

Prah po obračunu med Domžalami in Muro v Ljubljanski kotlini se še kar ni polegel. Sobočani so bili po remiju z 1:1 razočarani predvsem zaradi odnosa Domžal, ki naj bi bile negostoljubne. 

Zdaj so se odzvali navijači Mure Black Gringosi, z zapisom na svoji Facebook strani pa zavračajo očitke, ki prihajajo iz Domžal. "Mura je profesionalen klub, s tradicijo in z vojsko navijačev. Klubi, ki imajo na svojih "stadionih" do 50 navijačev, pa še to so družine nogometašev, se jim s prisotnostjo Nogometna šola MURA zviša obisk za 400 %. Če ne bi bilo tega covid sr*nja, bi igralci Domžal spet videli in slišali, kako se bodri svoj klub na gostovanju. Tega v Murski Soboti nismo nikoli doživeli s strani domžalskih "navijačev". O samem sojenju na včerajšnji tekmi in komentatorjih je škoda izgubljati besede. Govoriti o negostoljubnosti prekmurcev s strani domžalskih "strokovnjakov" je škoda izgubljati besede, kajti vsi klubi, ki pridejo v Mursko Soboto, dobijo vse potrebne stvari, kot se za profesionalen klub spodobi. O gostoljubnosti do prekmurcev priča tudi dejstvo, da je športni direktor NŠ Mure g. Rajbar ostal pred vrati stadiona in ga niso spustili na športni objekt. Prekmurci smo poznani po svoji gostoljubnosti. Če pa se domžalčani počutijo užaljeni zaradi "negostoljubnosti" Mure, jim sporočamo, da ko naslednjič pridejo v Mursko Soboto, se naj oglasijo na naši tribuni in bomo poskrbeli, da iz Murske Sobote ne bodo odšli lačni in žejni!!
Sicer so pa 'Gospodje' iz Domžal že enkrat pokazali svoj nivo po tekmi v Murski Soboti, ko so po poznati prekmurski gostoljubnosti pustili razdejanje za sabo.
Toliko o 'Gospodih iz rumene družine'," so ob fotografiji, ki je dostopna tudi na TEJ POVEZAVI, zapisali najzvestejši navijači Mure.