Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.03.2021 14:19:45
Deli članek:

Ne verjamejo več vanj?! Angleži z zanimivim sporočilom Janu MLAKARJU, ki v Mariboru trese kot za stavo

Grega Wernig

Jan Mlakar v Mariboru igra kot posojen nogometaš Brightona.

Jan Mlakar je v tem trenutku  brez dvoma eden od najbolj vročih nogometašev Maribora in slovenskega državnega prvenstva. Na zadnjih treh tekmah je dosegel tri gole, čeprav igra vijoličastih trenutno ne navdušuje. Prav tako ne rezultati.  Zato bo zanimivo videti, kakšna bo njegova usoda po koncu prvenstva, ko bo konec posode in ko bo spet član Brightona. 

Se bo vrnil na Otok? Jan Mlakar je o svoji trenutni formi in dogajanju v Mariboru spregovoril za spletno klubsko stran, ki so jo povzele številne spletne strani. Pri SussexLive, ki od blizu pokriva Brighton, so med drugim zapisali, da bo, če se bo vrnil v Anglijo, težko dobil mesto v ekipi. "Težko bo izrinil Neala Maupaya, Dannyja Welbecka in Aarona Connollyja, toda če bo še naprej zadeval kot po tekočem traku, bi lahko imel trener Brightona Graham Potter malo glavobola," so zapisali.

Mlakar pa je med drugim razkril, da ima veliko zaslug za njegov dober strelski učinek tudi Saša Gajser. "Zadel sem trikrat na treh tekmah, ki jih je vodil. V klubu je bil kot trener že 10 let in zelo dobro ga poznam. In on ve, česa sem sposoben. Res uživam pod njegovim vodstvom."