stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ba
ba
1 03.03.2021 17:39:18

OGLASIL se je MARIBOR in potrdil SKLENITEV DOGOVORA!

Grega Wernig
Napovedan kadrovski premik je zdaj dobil še uradni pridih.

Da Žan Kolmanič odšteva zadnje dneve v Ljudskem vrtu, je znano že nekaj časa. Kolegi iz Ekipe SN so prvi poročali, da bo obetavni levi bočni branilec kariero nadaljeval v Združenih državah Amerike, zdaj je to postalo tudi uradno.

"Žan Kolmanič se v donosnem prestopu seli v Austin FC. Dogovor z moštvom iz Major League Soccer je sklenjen prav na Žanov 21. rojstni dan," so vijoličasti zapisali na svoji spletni strani. Odškodnina ostaja poslovna skrivnost, kot smo že poročali, pa naj bi klubski račun 15-kratnih slovenskih prvakov osvežilo nekaj več kot 1,5 milijona evrov.

"Ponosen sem in srečen, da je pot, ki jo klub pelje, prava. Da fantom ob dobrem delu uspeva narediti korak naprej. Ko si igralec s svojimi igrami v klubu zasluži prestop, gre za obojestransko zadovoljstvo. To sicer zdaj za nas pomeni, da bomo morali iskati nadomestilo, toda hkrati dokaz, da se dela dobro in da imamo dobre temelje. Žanu želimo vso srečo v nadaljevanju kariere, naš namen pa je, da ob dobri organizaciji dela zastavimo nadaljnjo uspešno moštveno rezultatsko in razvojno pot posameznikov. Ob tem pa vsi skupaj pomagamo še kateremu izmed fantov do novih prestopov. Ta primer je nazoren dokaz, da smo zanimivi za trg," se je ob potrditvi prestopa odzval športni direktor Marko Šuler.

Žan Kolmanič se od vijoličastega dresa poslavlja po sedmih letih, po pogodbi se bo novim soigralcem pridružil po 15. marcu, tako da do nadaljnjega še ostaja med kandidati za nastop v mariborski opravi.

kolmanic af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike