palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
1 03.03.2021 13:45:19

Kaj se dogaja z Daretom VRŠIČEM?! Zakaj je obsedel na KLOPI?! Zanimivo razkritje predsednika Kopra!

Grega Wernig
Zakaj se je Dare Vršič znašel na klopi?

Po klavrnem začetku pomladi se je koprsko stanje duha končno spet izboljšalo. Zaporedni zmagi pod vodstvom Rodolfa Vanolija sta na Bonifiko vrnili nasmejane obraze, ob tem pa je prav gotovo nadvse zanimivo, da so kanarčki Muro in Aluminij ugnali brez prvega zvezdnika. Dare Vršič je na obeh preizkušnjah sedel na klopi za rezervne igralce, italijanski strokovnjak mu ni namenil niti minute. Pred tem pa si je bilo koprsko moštvo brez njega težko predstavljati, v 21 nastopih je dosegel pet golov, ki jim je dodal še šest podaj.

Kaj se torej dogaja? Kot pišejo kolegi iz tiskane Ekipe SN se Vršič pri 36 letih ni več rosno mlad in da bo vse težje kos neusmiljenim zakonitostim sodobnega nogometa, toda obenem ne skriva, da na igrišču še vedno uživa. In da hoče uživati še kar nekaj časa, zato je kristalno jasno, da mu zaradi selitve na klop ni vseeno. A za zdaj naj bi vse skupaj sprejel mirno oziroma nezadovoljstva (vsaj navzven) ne kaže, prav tako ne dvomimo, da mu je trener temeljito pojasnil svojo odločitev in se z njim pogovoril. Ampak večno s takšnim statusom gotovo ne bo zadovoljen in nedvomno bo nadvse zanimivo spremljati, kaj se bo dogajalo v prihodnje. Nekateri bi si drznili napovedati, da bi se lahko zanetila tudi vojna, za prvega moža kluba pa ni niti kančka dvoma. "Dare Vršič je Kopru dal ogromno. In prepričan sem, da mu bo tudi v prihodnje še veliko dal," je poudaril Ante Guberac, ki v tem, da se je malce preselil na klop, ne vidi kakšne večje težave. "Potrebujemo vse igralce, prispevek vsakega. V napornem ritmu bodo vsi imeli dovolj priložnost."

Če je bil še pred kratkim najbolj verjeten scenarij, da bo Koper zadnji klub izkušenega vezista in da bo na Bonifiki končal profesionalno kariero, v nastalih razmerah mnogi vidijo možnost drugačnega razpleta zgodbe. »Seveda si želimo, da ostane pri nas, da ostane z nami,« je dejal Ante Guberac in razkril, da nova pogodba že čaka Dareta Vršiča. »Povedal sem mu, da jo lahko podpiševa takoj, a bo njegova plača nekoliko nižja, ali poleti, ko si bomo zagotovili nastop v Evropi in bo zaslužek večji,« je predlog predstavil predsednik rumeno-modrih. 

Značke: dare-vršič, koper

Članki iz rubrike