pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Delovna akcija Njena.si

Delovna akcija: Zgodba Potrčevih razjokala ...

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

rb
rb
5 24.02.2021 10:16:57

Tako se je na KADROVSKI CUNAMI v Ljudskem vrtu odzval ZLATKO ZAHOVIĆ!

Drago Wernig - TAKA
Poklicali smo nekdanjega športnega direktorja Maribora.

"Noč dolgih nožev v Ljudskem vrtu." Tudi tako so nekateri – z nekaj pretiravanja – označili večerno torkovo dramatično dogajanje v Mariboru. Vodilni možje 15-kratni prvakov so se po slabem začetku pomladi odločili za drastičen kadrovski rez, športni direktor Oliver Bogatinov in trener Mauro Camoranesi sta postala bivša. Vsega skupaj so pod Kalvarijo zaključili sodelovanje s kar šestimi možmi, posloviti so se kakopak morali tudi sodelavci nekdanjega zvezdnika Juventusa v strokovnem vodstvu Andres Roberto Yllana, Miguel Enrique Albino, Fernando Daniel Nowicki in Victor Palacios.

Vijoličasti torej začenjajo novo poglavje z Markom Šulerjem v vlogi snovalca kadrovske politike, v Sežani bo ekipo s klopi vodil Saša Gajser. Vsak seveda po svoje komentira nastala razmere v štajerski prestolnici, slišati je 'milijon' takšnih in drugačnih mnenj, prav gotovo pa veliko večino na sončni strani Alp zanima, kakšen je na vse skupaj njegov pogled, kakšen je pogled režiserja mariborskega vzpona in največjih uspehov - kaj pravi Zlatko Zahović?

Poskusiti ni greh, na klic se je odzval, ampak ... "Vse dobro vsem v Mariboru, ne komentiram," je bil jasen odziv najboljšega strelca slovenske izbrane vrste, ki ni dovolil nadaljevanja, dodatna vztrajanja in vprašanja namena niso dosegla.

Članki iz rubrike