900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 21.02.2021 16:08:22

PRESNEČENJE! Olimpija z VSEMI TOPOVI v Kidričevem, vse oči bodo uprte v TEGA NOGOMETAŠA

alesfevzer.com
Potem ko je včeraj Maribor še tretjič v nadaljevanju sezone ostal brez zmage (doma s Celjem je celo izgubil), lahko Olimpija večnemu tekmecu v pričakovanju skorajšnjega večnega derbija danes pobegne na štiri točke prednosti.

Ljubljančani igrišča v Kidričevem nimajo v lepem spominu, tam so namreč na zadnjih šestih gostovanjih kar štirikrat položili orožje - začenši ta črn niz s porazom 6:2 pred dobrima dvema letoma. A v tem trenutku varovanci Gorana Stankovića bolj izraziti favoriti ne bi mogli biti.

Zmaji so se v zimskem prestopnem roku izdatno okrepili in enega od dveh najbolj zvenečih novincev, ki ga je Olimpiji posodila Roma, je Stanković že za današnjo tekmo uvrstil v začetno enajsterico. Kako dobro je po slabem obdobju v nizozemskem VVV Venlu pripravljen Ante Ćorić, je veliko vprašanje, še večja uganka pa je uigranost po le nekaj treningih. A več kot očitno se je dobro vključil. V vsakem primeru pa bodo vse oči slovenske nogometne javnosti uperjene vanj, čeprav bo za oceno o tem, kako dobra okrepitev je v resnici, treba počakati še na kakšno srečanje.

Srbski branilec Vujadin Savić bo medtem počakal na svoj debi v zeleno-belem dresu, saj ga danes ni niti v udarni enajsterici niti na rezervni klopi.

coric olimpija
nk olimpija

Članki iz rubrike