sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

invazija, puščavske-kobilice, somalija Svet24.si

VIDEO: Roji kobilic so preplavili Arabski polotok

borut pahor bobo (2) Reporter.si

Janša Pahorju ni pustil niti videza, da počne ...

Študentski domovi ostajajo odprti Svet24.si

Študentski domovi od študentov zahtevali bančne...

20200911-01024175 Necenzurirano

Vaših deset tisoče evrov za vojno proti ...

Jasna Kuljaj Odkrito.si

Jasna Kuljaj: Moj glasbeni okus je rahlo shizofren...

Robert Korošec Njena.si

Roberta Korošca dobite za 50 €, Slakonja želi ...

dm
dm
9 21.02.2021 14:50:39

BREZ DLAKE NA JEZIKU! Marko Šuler ODLOČNO s prstom POKAZAL na KRIVCA za KRIZO MARIBORA: Krivec ...

Jurij Kodrun
Kdo je kriv za krizo Maribora?

Da so vijoličasti v krizi, ni nobenega dvoma. V treh spomladanskih krogih so zbrali zgolj dve točki, za dva remija. Včeraj so izgubili še proti izgubili proti Celju. O krizi Maribora smo se pogovarjali s pomočnikom športnega direktorja Markom Šulerjem. Ko smo ga poklicali in povprašali, kdo je kriv za trenutno situacijo, je kot iz topa odgovoril: »Marko Šuler.« In to mislil smrtno resno. "Če iščete krivca za trenutno situacijo, potem lahko brez težav napišete, da sem krivec jaz."

Seveda smo ga prosili za dodatno pojasnilo. "Jaz sem tisti, ki bi moral reagirati, a nisem. Vsaj ne dovolj dobro. Ko sem videl, kam gredo zadeve, bi moral bolj odločno reagirati. Fantom nihče ne more očitati, da si ne želijo. Ker si, to je vidno na igrišču. Prav tako to niso igralci, ki so čez noč pozabili igrati nogomet. Ta ekipa je dobra, ima potencial. To sem trdil, ko sem prišel in to trdim tudi zdaj. Če tega potenciala ne bi videl, ne bi prišel. A trenutno obstaja neka psihološka bariera in jaz sem tisti, ki bi moral to rešiti. Moral bi bolje, drugače odreagirati," je zelo samokritično dejal nekdanji branilec vijoličastih, ki danes opravlja vlogo pomočnika športnega direktorja.

Vedno je bil znan kot nekdo, ki je znal prevzeti odgovornost nase, ko stvari niso šle po načrtih. In tudi po koncu profesionalne kariere se v tem pogledu ni spremenil. "Prevzemam popolno odgovornost in to ni samo floskula, povsem resen sem. Prevzemam odgovornost za nastalo situacijo in verjemite, da bomo vsi skupaj storili vse, da jo čim prej popravimo. Navsezadnje sem bil zato tudi pripeljan, da pomagam pri teh stvareh. Šport je najlepši ravno zato, ker imaš že čez tri dni možnost popraviti napake. Mi imamo našo priložnost že v sredo v Sežani. V poslu moraš včasih počakati leto, dve, da lahko napako popraviš, včasih pa celo te priložnosti sploh ne dobiš. V nogometu je drugače. Priložnost za popravo napak hitro sledi in trdno sem prepričan, da bomo že v sredo videli povsem drugačen, znova spet tisti šampionski Maribor," je v optimističnem tonu zaključil nekdanji dolgoletni slovenski reprezentant.

Značke: marko-suler, maribor

Članki iz rubrike